32-åringen har signert en toårskontrakt med laget fra Sunnmøre.
– Det betyr veldig mye å komme tilbake, for det er her det hele startet. Jeg har hatt noen gode år ute, og der var på tide å komme tilbake og bidra for AaFK igjen sier Grytebust på klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Wahlstedt-hyllest, røde kort og heltent Sæter
I GÅR PÅ 15:14
Landslagskeeperen fikk 168 kamper for klubben mellom 2008 og frem til 2016.
I Norge er det AaFK som er min klubb, og jeg spilte der fra jeg var 15-16 år, så jeg har veldig mange kamper i Eliteserien med dem. Nå har jeg fått mer erfaring, og det passer bra at det er en fin entusiasme og «go» rundt laget og klubben. Nå er de tilbake i Eliteserien, så da ble det en god match, legger han til.
- Jeg har i hele karrieren sagt at jeg ikke utelukker noe, men når AaFK viste den interessen for meg, så var valget enkelt.

«No-brainer»

Sportslig leder for klubben, Bjørn Erik Melland er klar på at når muligheten for å signere Grytebust dukket opp da var valget enkelt.
- Når Sten nå er tilgjengelig, og motivert for å flytte hjem og bidra med sin kompetanse, som spiller og person, til at AaFK skal ta nye steg, så er det en «no-brainer» for oss, sier Melland.
- Vi har for så vidt jobbet med Sten over tid, og det har vært naturlig når vi har sett at det kan være realistisk og en god løsning for begge parter. Vi har visst at vi trengte minst en keeper til etter at Andreas valgte å gi seg. I tillegg er Mike i opptrening etter operasjon. Med denne signeringen er jeg trygg på at vi har et av de beste, om ikke det beste, keeperteamet i Norge, sier han videre.
Eliteserien
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
26/06/2022 PÅ 20:52
Eliteserien
Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe
26/06/2022 PÅ 20:42