– Jeg har hatt god dialog med Jimmi (Nagel Jacobsen, sportsjef i SK Brann) i høst Han vet hvor jeg står og nøyaktig hva jeg tenker. Jeg har fortalt det til ham, sier Eirik Horneland til BT.
– Jeg har kommunisert mitt syn til klubben. Så er det opp til klubben å agere ut fra det, sier han videre.
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
EN DAG SIDEN

Ingen bekreftelse

Sportssjef Nagel Jacobsen sier til Discovery at han hverken kan bekrefte eller avkrefte om Horneland har takket nei til jobben.
– Det kan jeg verken avkrefte eller bekrefte. Hva jeg snakker med Horneland om må nesten bli mellom oss. Det viktigste for oss nå er å konsentrere oss og ha fokus på den høsten vi skal gjennom i Eliteserien. Så får vi ta det andre senere, sier Nagel Jacobsen til Discovery.
Sportssjefen vil heller ikke si noe om hvordan klubben jobber med tanke på hovedtrener for neste sesong, eller når de ser for seg å ha ting på plass.
– Når vi har ting på plass det vet jeg ikke. Det optimale er selvfølgelig å ha det på plass før vi begynner oppkjøringen til ny sesong.

Ingen interesse

I slutten av september sa Horneland til Discovery at han ikke hadde interesse av å ta over hovedtrener-ansvaret permanent.
– Jeg trivdes veldig godt i den rollen jeg hadde i Brann før Kåre (Ingebrigtsen) ga seg, og jeg ser for meg at jeg skal tilbake i den rollen etterhvert.
– Du har ingen ambisjoner om å lede Brann neste sesong som hovedtrener?
– Nei, det har jeg vært tydelig på hele veien, sa Horneland til Discovery.
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
EN DAG SIDEN
Eliteserien
Forlater Vålerenga etter benkesliting: – Nesten kroken på døra for egen utvikling
01/12/2022 KLOKKEN 12:03