Brann - LSK 1-1 (0-0)
Med seier på onsdag ville Brann ha klatret forbi Stabæk på tabellen med tre dyrebare poeng, men Thomas Lehne Olsen ville det annerledes da han utlignet fem minutter før slutt. Det gjør at Lillestrøm er det første laget denne sesongen som har slått Rosenborg, og ikke tapte den påfølgende kampen.
Etter bare fire minutter trodde Brann de hadde tatt ledelsen. Barmen scoret, men ble avblåst for frispark andre veien, uten at bergenseren skjønte veldig mye av det selv.
Eliteserien
Har ikke vunnet på åtte kamper – nå forlenger trenerduoen kontrakten
22/09/2022 KLOKKEN 10:42
Vertene fortsatte å presse etter det annullerte målet. Tolv minutter ut i oppgjøret var Brann farlig frempå igjen. Petter Strand slo inn et hjørnespark, og det ble kaos i feltet til LSK, men til slutt fikk gjestene klarert.
Midtveis i den første omgangen var Brann frempå igjen. Petter Strand slo inn et frispark inn til Mathias Rasmussen. Lyngdølen får avsluttet, men burvokter Christensen redder.
Kristoffer Barmen var i pausen fornøyd med hva Brann hadde skapt på dødball.
– Vi produserer en del på dødball, og det er gledelig å se, for det har vi ikke gjort så langt denne sesongen, sa Barmen til Discovery.
Brann startet den andre omgangen slik de holdt på i den første - med gode dødballer. Petter Strand slo et utoverskrudd hjørnespark fem minutter ut i den andre omgangen. På enden stod nok en gang Mathias Rasmussen, men headingen ble blokkert av Espen Garnås.

Bamba-scoring

Like før timen var spilt fikk Brann uttelling.
Brann angrep ned langs venstrekanten. Ruben Kristiansen slo et flott innlegg inn til Daouda Bamba som headet kontrollert tilbake inne ved nærmeste stolpe, og en sjanseløs Mads Hedenstad Christiansen ble stående som passiv tilskuer.
Brann-fansen, herlige som de er, startet nesten umiddelbart å synge Gullet skal hem” etter scoringen.
Etter 70 minutter kom David Wolfe stormende oppover venstrekanten til Brann. Like før dødlinja slo den offensive backen hardt inn langs bakken til Kasper Skaanes, men indreløperen bredsida ballen langt utenfor mål.
Et kvarter før slutt kom Lillestrøms første sjanse i den andre omgangen. Lehne Olsen ble servert av Tobias Svensen ti meter foran mål, men spissen dundra ballen himmelhøyt over målet til Holmen Johansen.
Så kom utligningen. Lillestrøm fikk lagt inn fra høyre. Thomas Lehne Olsen headet, men Eirik Holmen Johansen reddet. Det så ut som at burvokteren hadde kontroll på ballen, men lærkula glapp ut av hendene. Da var Lehne Olsen først på returen, og fra halvannen meter dundret han inn utligningen for Lillestrøm.

Debutant

Etter baklengsmålet var Ole Martin Kolskogen ferdigspilt. Inn kom debutant Vieux Sane, som endelig er på plass i Bergen etter visum-problemer.
Tre minutter inne på overtiden fikk Brann en siste sjanse.
Bamba slo inn fra venstre , inne foran mål ventet Kasper Skaanes og Vieux Sane. Førstnevnte stanget ballen langt over mål, foran øynene til Sane, som trolig hadde hatt større sjanser til å score et par meter lenger bak.
Flere sjanser ble det ikke for noen av lagene, og Brann måtte ta til takke med ett poeng på Brann Stadion.
Eliteserien
Sønnen satt fast i Russland da krigen brøt ut: – Kjente godt på det
19/09/2022 KLOKKEN 09:41
Eliteserien
Inne i landslagsvarmen etter drømmesesong: – Befriende at vinduet er stengt
16/09/2022 KLOKKEN 14:30