• Følg Strømsgodset-Brann på TV Norge og discovery+ lørdag 20.00!
Onsdag ba Brann-trener Eirik Horneland de tolv spillerne som deltok på etterfesten, om å stå fram. På den måten kunne den delen av spillergruppen som ikke festet på Brann stadion, unngå mistanke.
Om de tolv spillerne kommer til å stå fram vites fortsatt ikke, men det vil i alle fall ikke skje denne uka. Det skriver både Bergens Tidende og Bergensavisen.
Eliteserien
Klar for RBK etter anbefaling av landslagskompisen: – Vist interesse lenge
2 TIMER SIDEN
– I dag og i morgen har vi fokus på kampen (mot Strømsgodset lørdag). Og så jobber vi videre med saken på mandag, sier Brann-kaptein Daniel Pedersen etter fredagens trening.
Sett denne? (Saken fortsetter etter videoen)

Branns nysigneringer: Dette må de bevise

Festen på Brann stadion har fått mye etterspill. Der deltok tolv av klubbens spillere natt til tirsdag i forrige uke. Politiet etterforsker et mulig seksuelt overgrep, og én person har status som mistenkt i saken.
Det var også mistanke om bruk av narkotika på nachspielet. Brann gjennomførte narkotikatester på et ukjent antall spillere denne uken, uten en eneste positiv test.
– Vi som arbeidsgiver har ikke noen grunn til å tro at det har blitt brukt narkotika på stadion, sa Branns daglige leder Vibeke Johannesen torsdag.
(©NTB)
Sett denne?

Avviser ukultur og roser Horneland: – En mann av karakter

Eliteserien
Tunge fravær på VIF-trening – utfryst stopper drillet i elleveren
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Her forlater RBK-spissen treningen med skade
7 TIMER SIDEN