– Lars fikk en avrevet muskel i det høyre låret og skal operere neste uke. Været gjorde at det var overvann på banen, og han fikk en unaturlig vridning i foten. Det er en ny skade som ikke er relatert til skaden han nettopp har kommet tilbake fra, og han har hatt ekstremt uflaks, sier Brann-lege Arne Instebø i en pressemelding.
Det er ventet at midtstopperen vil være ute i om lag fire måneder.
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
02/12/2022 KLOKKEN 14:49
– Det er ekstremt kjedelig og skuffende at det bare ble ti minutter i år. Jeg har kjempet meg tilbake etter den forrige skaden, og å få en slik skade i den første kampen på A-laget er kjipt. Det er jeg som er mest skuffet av alle, men nå skal jeg støttet laget og guttene så godt jeg kan ut sesongen. Så skal jeg jobbe meg tilbake til neste år, sammen med fysioene, sier Krogh Gerson selv.
Brann signerte midtstopperen på Deadline Day i sommer. Bergenserne hadde ikke tid til å gjennomføre en ordinær medisinsk test. Kort tid etter måtte han gjennom en operasjon i låret som satte ham på sidelinjen i flere måneder.
Derfor fikk han først debuten mot Viking, men bare ti minutter ut i kampen gikk det galt.
To andre Brann-spillere har også gjennomgått operasjoner den siste tiden. Ruben Kristiansen ble operert for bruddene han fikk i armen mot RBK denne helgen, mens Eirik Holmen Johansen har gjennomgått en ankeloperasjon.
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
02/12/2022 KLOKKEN 14:30
Eliteserien
Forlater Vålerenga etter benkesliting: – Nesten kroken på døra for egen utvikling
01/12/2022 KLOKKEN 12:03