Det er lokalavisen Sandefjord Blad som skriver at den bosniske midtbanespilleren forlater Brann til fordel for Sandefjord.
Ordagic har signert på en ettårskontrakt.
Eliteserien
Kårer rundens verste og beste debut: – Som en klumpete LEGO-figur
I GÅR PÅ 07:33
– Vi er veldig fornøyde med at det nå er i boks. Han har noen kvaliteter som vil passe godt inn i laget vårt, og jeg tror han vil utfylle de andre på en god måte, sier Sandefjord-trener Hans Erik Ødegaard til SB.

Humpete handel

Det har ikke vært bare-bare å gjennomføre overgangen.
Det er ikke lenge siden Ordagic varslet at han ønsket å bli værende i Brann. Avisen viser også til midtbanespilleren har slitt mye med skader og hadde koronaviruset på nyåret, noe som gjorde at klubben gjennomførte flere tester før overgangen formaliserte seg.
– Vi har sjekket han godt. Han har hatt noen gamle skader som vi ønsket å undersøke ekstra. Det er også en stund siden han spilte for Brann sist. Han var helt ute av laget siden midten av august. Det er en spiller som ikke er matchklar i morgen, vi må jobbe litt med den biten. På den andre siden har han både mentalitet og en fysikk som gjør at vi tror han raskt er tilbake i form, sier daglig leder Espen Bugge Pettersen til avisen.

– Har troa på dette prosjektet

– Etter at Sandefjord viste interesse, hadde jeg en god samtale med trenerne. De fortalte meg hvordan de ønsker å spille, og hvordan de tenker at jeg passer inn i laget. Jeg har troa på dette prosjektet, sier Ordagic til klubbens hjemmesider.
Ordagic signerte for Brann julen 2017.
Der har han aldri helt slått til. Etter tre år i klubben, endte han med 41 kamper og to mål for bergenserne.
Eliteserien
Ble matchvinner i debuten fra start – får terningkast fire av sin nye sjef
I GÅR PÅ 06:28
Eliteserien
Reagerer på tilrop fra barn i 12-årsalderen: – Vi må ha en holdningsendring
I GÅR PÅ 19:38