Kristiansund-Brann: 3-2
Brann kom ut som en kanon, og ledet til pause mot Kristiansund. Så raknet det for bunnlaget, nok en gang.
Eliteserien
Har ikke vunnet på åtte kamper – nå forlenger trenerduoen kontrakten
22/09/2022 KLOKKEN 10:42
– De er bedre enn oss i avgjørende situasjoner. Vi gir vel fra oss tre mål og da blir det tungt å vinne fotballkamper, sa en skuffet Brann-trener Kåre Ingebrigtsen etter kampen til Discovery.
Se resten av intervjuet her:

Blytungt igjen: – Føler jeg står og sier det samme hver j**** gang

Ledet

Første omgang var en av de bedre, kanskje beste 45 minuttene Brann har levert hittil i år i Eliteserien.
Bergen-laget gjorde flere endringer i 11-eren før kampen, og hvor blant annet Mathias Rasmussen ble satt som spiss - en oppgave 23-åringen løste fint. Etter ni minutter gikk Brann opp i ledelsen. Robert Taylor leverte et godt innlegg inn bakerst i KBKs 16-meter. Petter Strand stod på rett sted og headet ballen videre til Rasmussen i boks som pirket ballen i mål.
Se målet her:

Spissen for kvelden viser seg frem: – For en drømmeåpning

Det var en virkelig frisk kamp fra begge lag på Kristiansund Stadion, med store sjanser og et meget ivrig publikum. Spørsmålet før andre omgang var bare "vil Brann tåle å lede?".
Svaret på det spørsmålet kom bare ti minutter inn i andre omgang. KBKs Agon Mucolli satt ballen i nettet - etter et svakt redningsforsøk av Brann-keeper Eirik Holmen Johansen. Scoring nummer to for KBK kom bare etter fire minutter etter det første. Brann-back Ole Blomberg surret det til med ballen nærme mål og vips så stod det 2-1 til hjemmelaget, takket være Torgil Gjertsen.
Men Brann ga ikke opp. Taylor fortsatte å komme farlig som han var ned på kanten, og serverte lagkamerat Daouda Bamba med en deilig ball i boks. Bamba stod helt alene og sørget for at det ble 2-2.

– Vanskelig

Så morsom fotballkamp som det var, så var ikke det det siste målet i Kristiansund.
I 76. minutt fikk KBK corner, og midtstopper Andreas Hopmark dunket ballen i mål med hodet, helt uforstyrret.
– Jeg synes Brann har gjort gode kamper, men de har ikke klart å bikke det i deres favør. Jeg synes det er et godt lag, og det var vanskelig å møte de i dag, sa KBK-trener Christian Michelsen til Discovery etter kampen.
– Vi slipper oss ned og flytter ikke bena fort nok. Da blir det vanskelig, sa målscorer Rasmussen etter kampen til Discovery.
Det endte med et meget surt tap for Brann, som viste en energi og engasjement som ikke har blitt sett mye av i år fra Bergen-laget. Brann står med kun fem poeng etter 12 kamper i Eliteserien i år og ligger helt på bunnen av tabellen. Kristiansund derimot står med 23 poeng og går forbi Vålerenga på tabellen med en 3-plass.
Se høydepunktene fra kampen her:

Se høydepunktene: Kristiansund - Brann

Eliteserien
Sønnen satt fast i Russland da krigen brøt ut: – Kjente godt på det
19/09/2022 KLOKKEN 09:41
Eliteserien
Inne i landslagsvarmen etter drømmesesong: – Befriende at vinduet er stengt
16/09/2022 KLOKKEN 14:30