Strømsgodset-Odd 3-0
– Det er deilig, er det ikke? For hele Strømsgodset, alle som ser på her i dag og alle som sitter bak TV-skjermen, så må det være en god følelse i dag, sa trener Håkon Wibe-Lund etter seieren.
Eliteserien
Uavgjort mellom far og sønn Espejord: – Drar herfra i fred og fordragelighet
7 TIMER SIDEN
– Vi skal fremdeles holde beina på jodra. Så skal vi utvikle vårt spill til å bli enda bedre og enda råere. Da kan det være mye godt i vente for Strømsgodset, fortsatte treneren, som hyllet teamet rundt seg.
Strømsgodset hadde tatt 14 av sine 16 poeng på hjemmebane før onsdagens kamp og fortsatte storformen på Marienlyst. Nå står drammenserne med fem seiere og to uavgjort i egen lekegrind.
Etter en førsteomgang med lite å skrive hjem om tok det fyr i sommersola i Drammen. På under kvarteret banket Ipalibo Jack, Tobias Gulliksen og Herman Stengel i tur og orden skudd forbi Sondre Rossbach i Odd-målet.
Se Stengels frekke frisparkvariant:

Stengel skrur frisparket rett i mål

– Det var mange som tippet dette laget ned før sesongen, men de har levert. Begynner de å levere like bra på bortebane blir det spennende å følge dette Strømsgodset på hjemmebane, sa Discovery-kommentator Jørgen Klem da Strømsgodset tok tre poeng.

Bakenga skadet

Odd kom til oppgjøret med noen tunge fravær, og manglet blant annet toppscorer Mushaga Bakenga med en lårskade. Tobias Lauritsen fikk sjansen fra start i fraværet av mannen som hadde scoret 11 av Odds 18 Eliteserie-mål før kampe, men klarte aldri sette sitt preg på kampen. Odd skapte lite mot et energisk Strømsgodset-lag.
Godset-keeper Viljar Myhra fylte 25 år onsdag og fikk en rolig bursdagsfeiring mellom stengene mot sin gamle klubb.
– Vi er ikke skarpe nok. Vi skaper så å si ingen ting, konstaterte Jan Frode Nordnes.
Odd-treneren var heller ikke fornøyd med dommeren, og mente to fatale feil fikk konsekvenser for utfallet.
Se reaksjonene her:

– To fatale feil av dommertrioen

Eliteserien
Herjet foran 20 000: – Elsker sånne kamper
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
Tidenes 16. mai – ny publikumsrekord på fotballens festdag
11 TIMER SIDEN