• Søndag tar Bodø/Glimt i mot Vålerenga på Aspmyra. Se kampen på discovery+
– Vi vil skape en storstue hvor folk kan komme å oppleve Bodø/Glimt, kulturliv og andre arrangementer. Dette skal bli en arena for alle i byen og regionen, sa daglig leder i Bodø/Glimt, Frode Thomassen, da han åpnet fredagens pressekonferanse.
Dermed kan Aspmyra Stadion snart være et avsluttet kapittel.
Eliteserien
Skuffet Heggebø etter seksmålsthrilleren: – Ikke godt nok
19 TIMER SIDEN
I følge Thomassen planlegger den regjerende seriemesteren for en splitter ny, moderne og bærekraftig arena som skal kunne romme hele byens kultur- og idrettsliv - som etter alt å tro allerede kan stå ferdig i 2024.
– Håndballhall, kulturliv, større konserter, lekeland, fasiliteter for e-sport med mere, var noen av tingene den daglig lederen delte kunne få plass i den nye stadionen, i tillegg til fotballbane naturligvis.
Prosjektet er fortsatt i planleggingsfasen, og enn så lenge er det ikke vedtatt hvor det nye «signalbygget» blir liggende.
Foreløpig er det to sentrumsnære alternativer som skal være potensielle, ettersom klubben ønsker å få på plass en ny stadion i løpet av kun to-tre år, skriver Glimt på sine hjemmesider.
– Vi har «steintru» på at dette kan være mulig. Nå starter jobben med å se hvordan vi skal realisere dette, avsluttet Thomassen.
Eliteserien
Fagermo forstår fansens protest: – Heldigvis har vi ytringsfrihet
20 TIMER SIDEN
Eliteserien
RBK-helten med blåøye: – Jeg ser femti prosent
21 TIMER SIDEN