Det er klubben selv som opplyser på egne hjemmesider at både spillerne og trene er satt i kaantene etter at noen spillere på A-laget har vært i kontakt med en smittet person.
Det skjer bare en uke etter at hele laget kunne samles på treningsfeltet igjen, etter at deler av laget var i karantene tidligere i sesongen.
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
02/12/2022 KLOKKEN 14:49
Klubben venter nå på endelig svar på koronatester.
– Det er bare en ukes tid siden hele laget endelig kunne møtes på treningsfeltet på Aspmyra igjen etter at store deler av laget var satt ut av spill med karantene tidligere i sesongoppkjøringen. Nå blir treningene avbrutt igjen. Klubben venter nå på endelig svar på koronatester og tar ingen sjanser i mellomtiden, skriver Glimt på sitt nettsted.
Klubblege Morten Sørgård innrømmer frykt for at noen av spillerne kan være smittet, i et intervju med Avisa Nordland.
– Vi har mistanke om at noen av våre spillere kan være smittet av korona. Da vi fikk denne mistanken sørget vi for at disse spillerne ble koronatestet. Disse testene ble tatt mandag kveld. De er nå sendt til analyse og vi avventer svarene på prøvene, sier han til avisen.
Også tidligere i år var deler av stallen i karantene som mulige nærkontakter, etter at spissen Victor Boniface avla positiv test.
Dermed er sesongsoppkjøringen avbrutt for andre gang.
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
02/12/2022 KLOKKEN 14:30
Eliteserien
Forlater Vålerenga etter benkesliting: – Nesten kroken på døra for egen utvikling
01/12/2022 KLOKKEN 12:03