Det er klubben selv som opplyser på egne hjemmesider at både spillerne og trene er satt i kaantene etter at noen spillere på A-laget har vært i kontakt med en smittet person.
Det skjer bare en uke etter at hele laget kunne samles på treningsfeltet igjen, etter at deler av laget var i karantene tidligere i sesongen.
Eliteserien
Bedring på skadefronten: – De ligger i gråsonen
2 TIMER SIDEN
Klubben venter nå på endelig svar på koronatester.
– Det er bare en ukes tid siden hele laget endelig kunne møtes på treningsfeltet på Aspmyra igjen etter at store deler av laget var satt ut av spill med karantene tidligere i sesongoppkjøringen. Nå blir treningene avbrutt igjen. Klubben venter nå på endelig svar på koronatester og tar ingen sjanser i mellomtiden, skriver Glimt på sitt nettsted.
Klubblege Morten Sørgård innrømmer frykt for at noen av spillerne kan være smittet, i et intervju med Avisa Nordland.
– Vi har mistanke om at noen av våre spillere kan være smittet av korona. Da vi fikk denne mistanken sørget vi for at disse spillerne ble koronatestet. Disse testene ble tatt mandag kveld. De er nå sendt til analyse og vi avventer svarene på prøvene, sier han til avisen.
Også tidligere i år var deler av stallen i karantene som mulige nærkontakter, etter at spissen Victor Boniface avla positiv test.
Dermed er sesongsoppkjøringen avbrutt for andre gang.
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
5 TIMER SIDEN
Eliteserien
«Smultringen» tilbake for fullt etter bruddskaden: – Deilig!
EN DAG SIDEN