Populære sporter
All sport
Vis alt

Bodø/Glimt-kaptein Ulrik Saltnes forlenger: – Vanskelig å finne noe bedre

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 18/03/2022 klokken 13:08 GMT+1

Torsdag ble en drømmekveld for Bodø/Glimt-fansen da de gulkledde tok seg videre til kvartfinale i Conference League. Fredag fikk de enda en gladnyhet. Ulrik Saltnes har signert en ny kontrakt med klubben og er klar for fem nye sesonger i helgult.

Ulrik Saltnes

Foto: NTB

Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.
– Det føles veldig fint og naturlig. Jeg tror det er det som vil gi meg gode rammer for å prestere, utvikle meg og trives så godt som mulig fremover, sier midtbanegeneralen til glimt.no.
Ulrik Saltnes sin kontrakt løp opprinnelig ut etter 2023-sesongen, men har nå signert en avtale som strekker seg ut 2026.
Bodø/Glimt-kapteinen, som bikker 30 senere i år, kom til klubben i 2010, og har vært en sentral brikke i laget siden han slo gjennom for fullt i 2012.
Den nye kontrakten ble offentliggjort dagen etter at Bodø/Glimt slo ut AZ Alkmaar, og med det tok seg til kvartfinalen i Conference League.
Artikkelen fortsetter under videoen:
picture

U21-sjefen: – Måten de håndterer motgang på er avgjørende

Sa nei til lukrative tilbud

Saltnes avslører at han har fått mer lukrative tilbud enn det Bodø/Glimt la på bordet, men at ingen kan tilby ham noe bedre sportslig.
Bodø/Glimt har vunnet Eliteserien to sesonger på rad. Det siste året har de også sendt sjokkbølger ut i Fotball-Europa med flere oppsiktsvekkende resultater i Conference League.
– Sportslig blir det veldig vanskelig å finne noe bedre. Utviklingsmessig er jeg hundre prosent sikker på at dette er det beste stedet for meg. Så er det penger da. Man blir alltid presentert for andre muligheter, som ville gitt mye mer betalt enn i Glimt. Det er vanskelig velge bort, men samtidig så har jeg mer enn nok og så er jeg lykkelig her. Og det er verdt veldig mye det også, sier Saltnes.
Med den nye kontrakten, gjør Ulrik Saltnes som stopperbauta Brede Moe. Den 31 år gamle forsvarsspilleren forlenget sin kontrakt med Bodø/Glimt.
Når Saltnes sin nye avtale løper ut, vil midtbaneprofilen ha bikket 34 år. Nå utelukker ikke brønnøyværingen at han blir i klubben ut karrieren.
– Det er i alle fall større sjanse for at jeg blir i Glimt ut karrieren enn at jeg ikke blir her. Det er det ingen tvil om. Jeg håper jeg skal spille fotball mye lenger enn denne kontrakten, forutsett at kropp og hode vil. Men det kjennes ikke som at enden er nær, for å si det sånn.
Sett denne?

picture

Store sko å fylle: – Et spørsmål jeg har fått mange ganger

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame