Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.
– Det føles veldig fint og naturlig. Jeg tror det er det som vil gi meg gode rammer for å prestere, utvikle meg og trives så godt som mulig fremover, sier midtbanegeneralen til glimt.no.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Wahlstedt-hyllest, røde kort og heltent Sæter
27/06/2022 PÅ 15:14
Ulrik Saltnes sin kontrakt løp opprinnelig ut etter 2023-sesongen, men har nå signert en avtale som strekker seg ut 2026.
Bodø/Glimt-kapteinen, som bikker 30 senere i år, kom til klubben i 2010, og har vært en sentral brikke i laget siden han slo gjennom for fullt i 2012.
Den nye kontrakten ble offentliggjort dagen etter at Bodø/Glimt slo ut AZ Alkmaar, og med det tok seg til kvartfinalen i Conference League.
Artikkelen fortsetter under videoen:

U21-sjefen: – Måten de håndterer motgang på er avgjørende

Sa nei til lukrative tilbud

Saltnes avslører at han har fått mer lukrative tilbud enn det Bodø/Glimt la på bordet, men at ingen kan tilby ham noe bedre sportslig.
Bodø/Glimt har vunnet Eliteserien to sesonger på rad. Det siste året har de også sendt sjokkbølger ut i Fotball-Europa med flere oppsiktsvekkende resultater i Conference League.
– Sportslig blir det veldig vanskelig å finne noe bedre. Utviklingsmessig er jeg hundre prosent sikker på at dette er det beste stedet for meg. Så er det penger da. Man blir alltid presentert for andre muligheter, som ville gitt mye mer betalt enn i Glimt. Det er vanskelig velge bort, men samtidig så har jeg mer enn nok og så er jeg lykkelig her. Og det er verdt veldig mye det også, sier Saltnes.
Med den nye kontrakten, gjør Ulrik Saltnes som stopperbauta Brede Moe. Den 31 år gamle forsvarsspilleren forlenget sin kontrakt med Bodø/Glimt.
Når Saltnes sin nye avtale løper ut, vil midtbaneprofilen ha bikket 34 år. Nå utelukker ikke brønnøyværingen at han blir i klubben ut karrieren.
– Det er i alle fall større sjanse for at jeg blir i Glimt ut karrieren enn at jeg ikke blir her. Det er det ingen tvil om. Jeg håper jeg skal spille fotball mye lenger enn denne kontrakten, forutsett at kropp og hode vil. Men det kjennes ikke som at enden er nær, for å si det sånn.
Sett denne?

Store sko å fylle: – Et spørsmål jeg har fått mange ganger

Eliteserien
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
26/06/2022 PÅ 20:52
Eliteserien
Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe
26/06/2022 PÅ 20:42