Molde - Viking 2-2 (1-0)
Molde stod med seks hjemmekamper på rad uten poengtap før de tok i mot VIking. Den statistikken hadde VIking en klar tanke om å endre.
Og det det var en fartsfylt første halvtime på Aker Stadion. Begge lag stormet i angrep, og det var tøffe dueller og høy temperatur ute hos lagene, men det tok en halvtime før det ble uttelling for noen av lagene.
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
02/12/2022 KLOKKEN 14:49
Birk Risa slo inn på bakerste stolpe. Der steg Ola Brynhildsen til værs, og headet ballen på tvers i femmeteren. Ballen havnet på hodet til kantkollega Eirik Ulland Andersen som stanget Molde i føringen.

Her går det galt for Storevik: – En gavepakke!

Så hadde Molde alle tiders mulighet til å doble ledelsen. Magnus Wolff Eikrem pisket inn et hjørnespark. Keeper Gunnarsson var ute på blåbærtur, Ohi Omouijanfo skulle bare stange den inn i det tomme målet, men spissen headet utrolig nok utenfor.
Fem minutter ut i den andre omgangen var Molde farlig frempå. Bell mistet ballen til Etzatz Hussain. Midtbanespilleren tredde gjennom Magnus Wolff Eikrem som fikk avsluttet, men Gunnarsson fikk slått til hjørnespark.
Tyve minutter ut i den andre omgangen fikk Viking frispark i en god posisjon. Zlatko Tripic stilte seg opp, og var nære da ballen gikk like over tverrliggeren til Andreas Linde.
Fem minutter senere satt utligningen. Joe Bell slo inn i femmeteren, der var Samuel Kari Fridjonsson som flikket ballen forbi en Andreas Linde på halvdistanse, og for noen jubelscener fra islendingen.
Men hvor lenge var Adam i Paradis?
To minutter senere viste vertene fotballkunst. Ohi Omouijanfo ble spilt gjennom av Eikrem. Inne i 16-meteren sendte han en Viking-spiller i pølseboden, før han bredsidet ballen i det lengste hjørnet. Nydelig fra toppscoreren i Eliteserien.
For en andreomgang. Syv minutter tidligere måtte Berisha av med skade. Kevin Kabran slo et innlegg langs bakken inn til Berisha-erstatteren Shayne Pattynama som satt den via Martin Linnes og i mål!
Molde forsøkte å spille seg gjennom, men kom seg ikke til de store sjansene. Det lugget litt for de gulljagende romsdalingene, og de hadde ingen sluttspurt å slå i bordet med. Viking kom og tok med seg ett poeng fra Moe, som nå bare ligger poenget foran Rosenborg på tredjeplass.
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
02/12/2022 KLOKKEN 14:30
Eliteserien
Forlater Vålerenga etter benkesliting: – Nesten kroken på døra for egen utvikling
01/12/2022 KLOKKEN 12:03