Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet: Tromsø-stopperen har fått ny klubb

Tiril Haga

Oppdatert 05/05/2021 klokken 19:48 GMT+2

Stabæk har endelig fått på plass midtstopper.

Simen Wangberg

Foto: Scanpix

  • Søndag er det endelig seriestart i Eliteserien! Lad opp til 1. serierunde fra klokken 16:00 på discovery+ - sikre deg tilgang her!
Det var på Stabæks hjemmeside at 29-åringen ble presentert onsdag kveld. Han har signert på en kontrakt ut 2023-sesongen.
– Jeg tror det er en veldig god match. Det er en veldig talentfull gruppe her som har stort potensial i seg. Så håper jeg at jeg kan bidra med erfaring og lederegenskaper. Utenfra har Stabæk alltid virket som en fin familieklubb med fine folk. Det føles veldig riktig og det føles godt å være her, sier Wangberg til Stabak.no.
I slutten av april røpet Tromsø at de hadde fått inn bud på midtstopper Simen Wangberg. Klubben ville da ikke gå ut med hvor budet kom fra.
Neste uke blir første trening for Wangberg med sin nye klubb.
– Jeg gleder meg veldig til å møte spillerne og resten av støtteapparatet. Jeg tror vi kan utrette store ting sammen. Stabæk har gode meritter å vise til, og klart det er mulig å gjenskape det. Jeg håper vi kan få det til med denne gruppen også.
Den 29 år gamle midtstopperen har spilt tidligere for Rosenborg, Ranheim, Brann og Tromsø. Han står også med 25 kamper for aldersbestemt landslag.
picture

Seriestart Spesial: Stabæk med Janne Jönsson og Oliver Edvardsen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame