Det bekrefter Rosenborg på egne hjemmesider.
– Det er veldig kjekt å komme hit, dette er en stor dag for meg. Da jeg hørte at Rosenborg var interessert, var det en følelse av at du vil slippe alt du har i hendene og gå for det. Jeg skulle helst tatt første fly, men det gikk litt tid med forhandlingene. Jeg ville helst vært her i går, sier Vebjørn Hoff til RBK.no.
Eliteserien
LSK-profilen tar pause fra fotballen: – Tabuet svinner hen
I GÅR KLOKKEN 20:24

Ønsker å spille på midtbanen

Overgangen ble formalisert på mandag. Han slutter seg til trønderne med umiddelbar virkning.
– Jeg ser for meg for å spille på midtbanen og trives både som sentral og indreløper. Jeg håper vi ikke kommer i den skvisen vi gjorde i Odd da jeg måtte spille stopper, selv om det gikk greit for min egen del, sier Hoff.
Hoff kom til Odd fra Aalesund i 2018. I to av tre sesonger er han blitt kåret til årets Odd-spiller av lokale eksperter.
Saken fortsetter under videoen.

Tror årets RBK-utgave vil minne om Erik Hamréns

Tøff konkurranse om plassene

Rosenborg har allerede bred dekning på midtbanen, med spillere som Per Ciljan Skjelbred, Markus Henriksen, Kristoffer Zachariassen, Anders Konradsen og Edvard Tagseth.
– Jeg synes det er moro og vi får en hverdag som gjør at vi holder oss på tåhev. Det er en veldig sterk konkurranse, men det er det som gir oss god utvikling. Jeg har fått signaler om at jeg kommer til å bli satset på og gleder meg til å komme i gang, avslutter Hoff.
Ifølge VG betaler RBK fire millioner kroner til Odd for sunnmøringen. I tillegg skal de ha krav på noen prosenter ved et videresalg.
Hoff hadde en kontrakt med Odd ut 31. desember 2021.
Eliteserien
Knutsen om det potensielle rekordkjøpet: – Jeg har lyst til å ta en prat med han
13/08/2022 KLOKKEN 08:11
Eliteserien
Kårer rundens verste og beste debut: – Som en klumpete LEGO-figur
08/08/2022 KLOKKEN 07:33