ÅRÅSEN (Eurosport):
Det var en dårlig skjult hemmelighet at det var Pål André Helland som skulle presenteres da Lillestrøm kalte inn til pressekonferanse lørdag ettermiddag.
Eliteserien
Stabæk henter spiller fra belgisk fotball
I GÅR PÅ 09:40
– Det føles veldig godt og veldig riktig. Lillestrøm er en klubb med stolte tradisjoner, fantastiske supportere og en veldig kul stadion - som ikke minst har gress. Samtidig er det kanskje den klubben som jeg har blitt buet ut mest mot. Likevel har jeg følt at det har vært en slags gjensidig respekt mellom Kanari-Fansen og meg. Og jeg har alltid tenkt at det hadde vært kult å ha den fansen i ryggen, sier Helland til klubbens hjemmesider.

– Kunne tjent mange ganger så mye

Trønderen har over ti års fartstid i Rosenborg, men skal nå spille Eliteserie-fotball i gul drakt de neste to årene.
Helland kommer til Lillestrøm etter å ha terminert avtalen han hadde med Rosenborg.
– Jeg hadde tilbud om å flytte utenlands der jeg kunne ha tjent mange ganger så mye. Men fotball er det morsomste jeg vet, og den klubben jeg spiller for skal bety noe for meg. Det er viktig at man føler tilknytning, sier Helland.

Hadde avtale med Åsen

– I de kampene jeg har spilt på Åråsen som Rosenborg-spiller, har det vært et fantastisk trøkk. Et herlig kok på en intim og fin arena der kanarifansen vet å lage liv fra seg, sa Helland på pressekonferansen.
31-åringen blir dermed den tredje spilleren Lillestrøm henter denne vinteren med fortid i Rosenborg.
Gjermund Åsen er signert på lån, mens Igoh Ogbu er i likhet med Helland hentet på permanent basis.
– Gjermund og jeg har diskutert dette i flere måneder. Vi tok hverandre i hånda på at jeg skulle komme etter da han gikk til Lillestrøm. Vi har vært kompiser i 13-14-15 år. Begge er revansjesugne, og synes fotball er det desidert morsomste som finnes. Jeg håper, tror og vet at dette blir veldig bra, sier Helland.
Saken oppdateres.
Eliteserien
Medier: Rosenborg henter svensk midtbanespiller
03/08/2021 PÅ 10:50
Eliteserien
Vålerenga håver inn på spillersalg: – En vanskelig balanse
02/08/2021 PÅ 19:53