• Se storoppgjøret Barcelona - Real Madrid i den spanske supercupen onsdag 12. januar fra klokken 20:00 på MAX og discovery+!
Det melder klubben på sine nettsider.
– Elias er en svært lovende fotballspiller, som har hatt god utvikling både i vårt eget akademi, i treningshverdagen med vårt A-lag, og også under låneoppholdet i 2021 i Ranheim. Det er ikke tvil om at Elias har potensial til å kunne ta ytterligere steg de nærmeste årene, sier daglig leder Frode Thomassen.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Wahlstedt-hyllest, røde kort og heltent Sæter
27/06/2022 PÅ 15:14
Han scoret 17 mål i OBOS-ligaen på lån i Ranheim forrige sesong.
– Elias er en virkelig talentfull ung spiller som har et genuint potensial til å spille en stor rolle og til slutt bli veldig vellykket i denne klubben. Vi må selvfølgelig gi ham tid til å tilpasse seg vår spillestil som et lag og også til vår liga, så vi vil være bevisste på dette, sier Hibernian-manager Shaun Maloney til klubbens nettsted.
Han har også vært på utlån i Hødd, etter å ha kommet til Bodø i 2019.
Kontrakten ble forlenget i fjor høst. Trønderen avsluttet Glimt-karrieren uten obligatoriske A-kamper.
– Videre utvikling for Elias vil handle om mange forhold, blant annet muligheten for spilletid. For Bodø/Glimt vil det i spillerlogistikken alltid være en balanse mellom individuelle utviklingsmuligheter i egen klubb og A-lagsproduktet som helhet. Vi har i samråd med Elias kommet til at det er fornuftig og riktig å realisere Elias sitt ønske om nå å spille for Hibernian på øverste nivå i Skottland, fortsetter han.
Nylig har både Patrick Berg og Erik Botheim blitt solgt til utlandet for høye summer. Franske Lens betalte om lag 40 millioner for midtbanemannen, mens spisskometen Botheim ga rundt 100 millioner kroner i klubbkassa.
Eliteserien
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
26/06/2022 PÅ 20:52
Eliteserien
Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe
26/06/2022 PÅ 20:42