Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet: Fredrik Haugen har funnet seg ny klubb

Andreas Hopen

Oppdatert 31/08/2021 klokken 19:25 GMT+2

Fredrik Haugen har signert for Stabæk.

Se hva den nye Stabæk-spilleren sier om overgangen

Fredrik Haugen er klar for Stabæk, det bekreftet NFF på sine sider tirsdag ettermdidag. Stabæk bekrefter til Discovery at Haugen har signert en avtale ut sesongen. Midtbanespilleren spilte for kypriotiske AEK Larnaka frem til i sommer, da kontrakten ble terminert.
Haugen gikk gratis til AEK fra Brann 1. januar, men ble ikke noen stor suksess på Kypros. Han fikk ni kamper for klubben før kontrakten ble terminert.
– Det var en enkel beslutning når vi fikk muligheten. Vi trenger erfaring og gode fotballspillere. Nå skal vi få Fredrik i gammel og god form, sier Torgeir Bjarmann til Discovery.
Bodø/Glimt har også vært interessert i å hente 29-åringen, som står med 270 kamper for Brann, men til slutt falt valget på Stabæk.
Stabæk ligger nest sist etter 17 serierunder med tretten poeng og har tidligere tirsdag signert midtstopperen Ivan Mesik på lån fra danske Nordsjælland.

Nusa klar for Belgia

Stortalentet Antonio Nusa var forrige uke på besøk hos den belgiske seriemesteren Club Brugge. Torgeir Bjarmann gikk langt i å bekrefte at hvis Nusa ønsker, så blir de enige med Club Brugge om en overgang for 16-åringen. Tirsdag kveld ble det bekreftet at Nusa er solgt til Club Brugge.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame