Fredrik Haugen er klar for Stabæk, det bekreftet NFF på sine sider tirsdag ettermdidag. Stabæk bekrefter til Discovery at Haugen har signert en avtale ut sesongen. Midtbanespilleren spilte for kypriotiske AEK Larnaka frem til i sommer, da kontrakten ble terminert.
Haugen gikk gratis til AEK fra Brann 1. januar, men ble ikke noen stor suksess på Kypros. Han fikk ni kamper for klubben før kontrakten ble terminert.
Eliteserien
Eliteserie-klubb forlenger med tidligere Premier League-spiller
21 TIMER SIDEN
– Det var en enkel beslutning når vi fikk muligheten. Vi trenger erfaring og gode fotballspillere. Nå skal vi få Fredrik i gammel og god form, sier Torgeir Bjarmann til Discovery.
Bodø/Glimt har også vært interessert i å hente 29-åringen, som står med 270 kamper for Brann, men til slutt falt valget på Stabæk.
Stabæk ligger nest sist etter 17 serierunder med tretten poeng og har tidligere tirsdag signert midtstopperen Ivan Mesik på lån fra danske Nordsjælland.

Nusa klar for Belgia

Stortalentet Antonio Nusa var forrige uke på besøk hos den belgiske seriemesteren Club Brugge. Torgeir Bjarmann gikk langt i å bekrefte at hvis Nusa ønsker, så blir de enige med Club Brugge om en overgang for 16-åringen. Tirsdag kveld ble det bekreftet at Nusa er solgt til Club Brugge.
Eliteserien
Knutsen går motstrøms om cupen – liker «koronamodellen»
I GÅR KLOKKEN 07:52
Eliteserien
Politietterforskning etter dommerhetsen på Åråsen: – Vi jobber med å få navnene
I GÅR KLOKKEN 14:07