Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.
Nornes jobbet sammen med Dag-Eilev Fagermo i 12 år i Odd som hans assistenttrener. Nå går Nornes inn i samme rolle - som han hadde i Odd - i Vålerenga fra 1. januar 2023.
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
02/12/2022 KLOKKEN 14:49
– Jeg gleder meg helt enormt til å komme i gang. Da jeg fikk denne muligheten brukte jeg ikke spesielt lang tid på å bestemme meg. Det er en «once in a lifetime-mulighet» som jeg hoppa rett på, sier Nornes.
Nornes tok over som trener i Odd etter Fagermo gikk til Vålerenga vinteren 2020, men fikk sparken i klubben to år etter han tok over hovedtrener ansvaret i Skiens-klubben.
Etter å ha jobbet som trener i Odd i nærmere 15 år valgte Nornes å begynne i en helt ny bransje. 49-åringe begynte i jobb på psykiatrisk avdeling på Telemark Sykehus. Han har også figurert som ekspertkommentator for Telemarkavisa og dekket Odd.
Nå returnerer han derimot til treneryrke for Vålerenga sammen med sin gamle venn Fagermo.
– Jan Frode har en sterk fotballfaglig bakgrunn og ikke minst en egen spillerkarriere bak seg, og vil bli en veldig fin tilvekst til teamet vårt. I tillegg er han full av humør og sprer mye positivitet rundt seg, sier Fagermo om sin høyre hånd fra tiden i Odd.
Trond Fredriksen som har vært assistenttrener på A-laget i år kommer til å gå over i en annen rolle i klubben når Nornes trer inn i trenerteamet.
Han er ansatt som toppspillerutvikler i klubben fra 1. januar og vil få som oppgave å følge opp og jobbe enda tettere på enkeltspillere.
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
02/12/2022 KLOKKEN 14:30
Eliteserien
Forlater Vålerenga etter benkesliting: – Nesten kroken på døra for egen utvikling
01/12/2022 KLOKKEN 12:03