Populære sporter
All sport
Vis alt

Barmen ikke på trening ut uken

Oppdatert 18/08/2021 klokken 13:09 GMT+2

Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, bekrefter overfor Discovery at Kristoffer Barmen ikke kommer til å være på trening denne uken.

Kristoffer Barmen

Foto: NTB

BERGEN / OSLO (Discovery):
Tidligere onsdag morgen sendte Brann ut en pressemelding der de bekreftet at den danske keeperen Mikkel Andersen (32) er tilbake på trening.
I pressemeldingen sto det imidlertid ingenting om Kristoffer Barmen.
Nå bekrefter Vibeke Johannesen, daglig leder i Brann, at bergenseren ikke kommer til å være på trening ut uken.
Saken fortsetter under videoen.
picture

– Vi har en lang vei for å bygge opp tilliten til klubben og fansen

– Kristoffer Barmen vil ikke være på trening denne uken. Det pågår fortsatt undersøkelser i saken generelt, også relatert til Barmen. Og inntil vi har avklart, vurdert og håndtert disse forholdene vil det bli slik. Saken er naturlig nok også en stor påkjenning for Barmen, sier Vibeke Johannesen til Discovery, via pressesjef Thomas Brakstad.
Duoen var blant de tolv spillerne som som deltok på Brann-nachspielet forrige uke. De ble utelatt fra kamptroppen søndag og har ikke vært på trening den siste tiden.
I kjølvannet av nachspielet satte politiet i gang etterforskning av et mulig seksuelt overgrep. Én person er mistenkt i saken. Andersen og Barmen er ikke under etterforskning.
Da Horneland møtte pressen etter onsdagens trening, ble han først spurt om Barmens fravær.
– Jeg er litt usikker på hvorfor Barmen ikke er her. Før helgen var vi enige om at han var mentalt utslitt. Og så er den saken blitt flyttet over mitt hodet og jeg er ikke involvert i det lenger. Jeg må forholde meg til de spillerne som er på feltet, sier Horneland.
Brann-treneren sier at han snakket med Barmen tirsdag kveld.
– Ikke om saken, men som en som jeg har hatt en tett relasjon til og en som jeg ønsker å ta vare på. Han og flere har gjort feil, men jeg ønsker å være der for ham, sier Horneland.
Sett denne?
picture

Bernt oppsummerer: Brann-krise, flaue Viking-scener og RBK-spådom

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame