Brann - Mjøndalen (0-0) 1-1
29 år uten seier mot Mjøndalen, og det så ut som at spøkelset fra Mjøndalen skulle straffe Brann knallhardt også i dag.
Brann styrte nesten samtlige minutter i Bergen. Først kom finske Robert Taylor til et skudd. Finnen fikk avsluttet på volley etter et innlegg, men skuddet gikk rett på Sosha Makani.
Eliteserien
Har ikke vunnet på åtte kamper – nå forlenger trenerduoen kontrakten
22/09/2022 KLOKKEN 10:42
Senere i omgangen burde Brann tatt ledelsen. Daouda Bamba kom alene med Sosha Makani, men klarte ikke å score. Skuddet gikk midt på den iranske målvakten, og en stor sjanse var misbrukt.
Mjøndalen kom mer med utover i omgangen, uten å skape noe særlig.
Den andre omgangen var lik den første. Brann styrte kampen, men klarte ikke å skape de store sjansene. Like før lagene skulle inn i tilleggstiden kunne Bamba nok en gang sendt vertene i ledelsen. Et hjørnespark endte hos Bamba, men spissen klarte ikke å få avsluttet.
Det kunne ha fått alvorlige konsekvenser.
For ett minutt på overtiden fikk Joakim Olsen Solberg slått inn fra Mjøndalens høyreside. Inne i feltet forsøkte innbytter Fredrik Brustad å dempe ballen med hodet, men ballen spratt noen meter vekk. Der dukket Nicholas Walstad opp som smalt til på halv volley. Ballen gikk som et prosjektil inn bak Håkon Opdal og Mjøndalen tok ledelsen.
Mjøndalen-spøkelset hang som en mørk sky over Brann Stadion, og flere av hjemmesupporterne begynte å forlate stadion. Men det skulle de ikke ha gjort.
For to minutter senere forserte Robert Taylor oppover venstresiden. Kantspilleren løftet blikket, og slo inn langs bakken til Daouda Bamba. Spissen som kunne ha scoret tidligere i kampen var denne gangen sikker og bredsida inn utligningen for Brann.
Eliteserien
Sønnen satt fast i Russland da krigen brøt ut: – Kjente godt på det
19/09/2022 KLOKKEN 09:41
Eliteserien
Inne i landslagsvarmen etter drømmesesong: – Befriende at vinduet er stengt
16/09/2022 KLOKKEN 14:30