Tirsdag avslørte Viking-trener Morten Jensen til Stavanger Aftenblad at klubben hadde lagt inn et bud på en «etablert, utenlandsk venstreback med god erfaring».
Dagen derpå hevder samme avis at spilleren det dreier seg om er amerikanske Chase Gasper.
Eliteserien
Bedring på skadefronten: – De ligger i gråsonen
2 TIMER SIDEN
Eurosport sitter på opplysninger som støtter opp om dette. Spillerens klubb, Minnesota United, skal etter det Eurosport kjenner til ikke ha bestemt seg for om de vil akseptere budet eller ikke. Men det er grunn til å tro at de vil være villige til å slippe Gasper for en fornuftig pris. Kildene Eurosport har vært i kontakt med mener MLS-klubben ikke vil være villige til å slippe spilleren for mindre enn fem millioner kroner.
Det var The Athletic som først meldte om Eliteserie-klubbens interesse for 25-åringen. Gasper er tiltenkt å fylle tomrommet etter Adrian Pereira, som forlot siddisene til fordel for greske PAOK i fjor sommer.
Per dags dato er Rolf Daniel Vikstøl lagets eneste rene venstreback. Viljar Vevatne har også vikariert på posisjonen tidligere.
Gasper spiller for Minnesota United, som plukket ham opp i MLS-draften i 2019. Den høyreiste backen, som måler 183 centimeter på strømpelesten, spilte før den tid college-fotball for UCLA Bruins og Maryland Terrapins.
Gasper fikk i 2020 sin landslagsdebut for USA da han ble byttet inn i en vennskapskamp mot Costa Rica.

Stolt og rørt Berntsen takket av: – Altfor mange buketter og ordføreren i tillegg, det ble for mye

Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
«Smultringen» tilbake for fullt etter bruddskaden: – Deilig!
EN DAG SIDEN