Populære sporter
All sport
Vis alt

Aursnes klar for ny klubb: – Følte meg ønsket

Andreas Hopen

Oppdatert 08/08/2021 klokken 20:33 GMT+2

Fredrik Aursnes forlater Molde til fordel for nederlandsk fotball.

Aursnes om overgangen til Feyenoord

Fredrik Aursnes (25) er solgt til Feyenoord. Det bekrefter klubben selv.
Aursnes kom til Molde fra Hødd i 2016, og etter fem år har midtbanespilleren blitt en av klubbens viktigste spiller. Nå var 25-åringen på utgående kontrakt, og Molde valgte nå å selge i sommervinduet til den nederlandske toppklubben.
Aursnes har vært en ettertraktet spiller i sommervinduet og blant andre Werder Bremen, Getafe og Granada har jaktet underskriften til midtbanespilleren. Til slutt var det Feyenoord som fikk signaturen til sunnmøringen som endte opp med 167 kamper for Molde.
– Det har vært en fin tid for meg. Jeg har vært her i fem år nå, så det var et fint tidspunkt for meg å dra. Har hatt en fin dialog med Molde hele veien, og er takknemlig for at de lar meg dra, sier Aursnes til Discovery.
– Jeg har snakket med trener og klubb, og jeg følte meg ønsket. Det tror jeg blir veldig bra, fortsetter midtbanespilleren.
picture

Eikrem hyller Aursnes: – Blir en topp spiller

– Vi vil takke Fredrik Aursnes for fem og et halvt fantastiske år i klubben. Han har vært en viktig bærebjelke i laget, og etter strålende kamper i Eliteserien og Europa, fortjener han å ta det neste steget, sier direktør i Molde Ole Erik Stavrum i en pressemelding.
– Det er forretningsmodellen vår, selv om det er tungt at Aursnes reiser. Han har vært viktig for oss. Men så har vi nå hentet inn erstattere, og vi ønsker Aurs lykke til på sitt nye eventyr, sier Molde-trener Erling Moe til Discovery etter seieren over Haugesund.
Magnus Wolff Eikrem synes det er synd at Molde nå mister Aursnes.
– Det er veldig synd. Han har vært en av de beste spillerne til Molde siden han kom, en av de beste i Eliteserien. Men det er så fortjent. Var på tide at han kom seg ut, for han blir en topp spiller, sier Eikrem til Discovery.
Saken oppdateres.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame