Stabæk - Lillestrøm 2-3
Modølen sikret tre nye poeng til Lillestrøm med to scoringer på Nadderud i dag.
Han stod med ni scoringer på elleve kamper før dagens kamp, og med dagens dobbel har Thomas Lehne Olsen scoret i fem strake runder.
Eliteserien
Uavgjort mellom far og sønn Espejord: – Drar herfra i fred og fordragelighet
I GÅR PÅ 17:26
Lillestrøm var ubeseiret i tre strake bortekamper før de tok turen til Nadderud i kveld. Stabæk hadde på sin side tapt sine tre siste hjemmekamper.
Denne statistikken skulle økes til fire begge veier.
Hjemmelaget klarte aldri å sette press på LSK i sluttminuttene. Alle poengene med tilbake til Lillestrøm, og sender klubben opp til en 6. plass i Eliteserien med to kamper mindre spilt enn serielder Molde. Stabæk ligger fortsatt sist med seks poeng.
Dermed ble det ikke den hjemmedebuten Eirik Kjønø hadde drømt om.
– Vi er klart bedre i andreomgang, og har en del spill vi skal bygge videre på. Selvfølgelig er vi skuffet over at vi taper. Vi slipper inn for enkle mål, men angrepsspillet og energien vi viser er mye bedre. Sånn skal vi spille fremover, sier Eirik Kjønø etter kampslutt.
Lillestrøm-trener Eirik Bakke er strålende fornøyd med 21 poeng på tolv kamper, og hyller Thomas Lehne Olsen etter nok en kjempeprestasjon.
– Alle lag drømmer om å ha en god spiss som er med i alle faser av spillet, og i tillegg scorer målene sine. Det er med på å forme tryggheten i gruppa utpå der, sier Bakke.

Gigantisk keepertabbe

Stabæk skapte ingenting i den førsteomgangen, og det var bare tilfeldigheter som gjorde at bortelaget ikke ledet med mer enn ett mål til pause.
Hjemmelaget fikk verst tenkelig start på kampen, da Marcus Sandberg vartet opp med en enorm keepertabbe.
Den ellers så solide sisteskansen slapp skuddet fra Mathew mellom beina.
Se tabben her:

Gigantisk keepertabbe

– Vi har noen store sjanser, så vi skulle gjerne satt en til. Nå blir det hektisk. Det vet vi jo, sa Geir Bakke i pausen.
– Vi er glade for at det bare er 1-0, og så må vi ut å snu det i andreomgang, sa Stabæk-treneren.
Og litt ut av ingenting fikk Stabæk uttelling etter sidebytte.
En strålende pasning av Tortol Lumanza traff Oliver Edvardsen i bakrom, som utlignet for Stabæk med en leken lobb fra 17 meter.
To raske scoringer av Lillestrøms toppscorer, skulle likevel dempe humøret på Nadderud.
Litt spenning ble det etter at innbytter Herman Geelmuyden reduserte i det 77. minutt, men Stabæk klarte ikke å mobilisere.
Kampen ender 2-3.
Eliteserien
Herjet foran 20 000: – Elsker sånne kamper
I GÅR PÅ 14:47
Eliteserien
Tidenes 16. mai – ny publikumsrekord på fotballens festdag
I GÅR PÅ 13:56