– Jeg ønsker å spille, og føler at jeg skal spille på det øverste nivået i Norge, jeg håper det ligger en plan bak det, hvis ikke må jeg finne meg noe nytt, sa Julian Faye Lund til Discovery forrige uke.
Sisteskansen gjorde sakene sine bra da han var på lån i HamKam frem til Rosenborg hentet han tilbake i sommer, han var også en viktig spiller for Mjøndalen i Eliteserien tilbake i 2019. Faye Lund har kontrakt med Rosenborg ut neste sesong, men ser ikke for seg å sitte på benken i 2022.
Eliteserien
Kamp mot klokka – håper å få Samuelsen klar til RBK-kampen
14 TIMER SIDEN
– Jeg føler ikke meg som en andrekeeper. Enten får jeg spille neste år, ellers må jeg finne meg noe nytt. Det å spille kamper tar meg videre, sa Faye Lund videre.
Se intervjuet i sin helhet her

RBK-talent vurderer fremtiden: – Kan ikke vente lenger

Ideelt å selge Hansen

Nå åpner har RBK-trener Åge Hareide tatt bladet fra munnen og sier at han helst skulle sett at noen hentet lagets førstekeeper.
– Det mest ideelle hadde vært om noen kom og kjøpte Andre Hansen. Det er nesten sånn at jeg kunne ønsket det, både for Andrés skyld, og for utviklingen til de andre keeperne våre. Sander er et kjempetalent, mens Julian står klar nå, sier Hareide til Nidaros.
Les også: Spisslegenden utelukker ikke retur til Norge
Hareide forklarer at han forstår godt Faye Lunds betraktninger.
– Jeg skjønner Julian veldig godt. Vi må prøve å finne en løsning, men det mest ideelle hadde vært hvis noen kjøpte André Hansen, fortsetter treneren.
Eliteserien
Har ett år igjen av kontrakten – vil forlate klubben i vinter
18 TIMER SIDEN
Eliteserien
Skuffet Heggebø etter seksmålsthrilleren: – Ikke godt nok
I GÅR PÅ 18:51