Det skriver klubben på sine nettsider. Sandvik har også lagt ut en melding på Twitter:
– Da var det over. Seks fantastiske år, fantastiske opplevelser, fantastisk kameratskap og fantastiske fans. Det er vemodig, men samtidig rett timing. Alt har sin tid. Takk for denne gang. Hvit og blå, skriver Sandvik, som også høster lovord av klubben.
Eliteserien
Hevder Knutsen har takket nei til Rosenborg
EN TIME SIDEN
– Helge var nok mye viktigere enn folk var klar over også da han var andrevalg bak PK. Han bidro til sterk konkurranse hver eneste dag og ga oss veldig god dekning på keeperplass i de årene. Etter tålmodig venting grep han muligheten med begge hender da muligheten endelig kom i 2019 og ble et udiskutabelt førstevalg. Jeg er veldig glad for at Helge fikk vist verden hvilken god keeper han faktisk er, sier Eirik Opedal til klubbens nettsider.

Pappaperm

Sandvik forteller at det er totalsituasjonen som gjør at han gir seg. Han skal også ut i pappaperm etter sesongslutt, og vil fokusere på andre ting enn fotball i tiden som kommer. Men han utelukker ikke at han involverer seg i fotballen igjen en gang i framtiden.
– Man skal aldri si aldri. En eller annen gang – på et eller annet nivå – ser jeg for meg at jeg skal inn og bidra innen fotballen igjen, men nå skal jeg prioritere litt andre ting fremover, sier Sandvik.
Han trekker fram 2019 som et høydepunkt, sesongen han tok over som førstekeeper etter PK Bråtveit.
– Høydepunktet i karrieren kom i 2019 da jeg ble ny førstekeeper etter PK og det endelig ble min tur til å skinne. Det gikk relativt bra og i løpet av den sesongen fikk jeg mange enkeltkamper som står igjen som de største øyeblikkene med europacup både på stadion og borte – spesielt mot PSV – og selvsagt cupfinalen samme år som både står igjen som det største høydepunktet og den største skuffelsen – i en og samme kamp.
Sett denne?

Tilbake i Sogndal: Her takker Pálsson de som reddet livet hans

Eliteserien
Moe om gulljakten: – Vi er skuffet i dag
20 TIMER SIDEN
Eliteserien
Mener de ble snytt for straffe: – Ingenting går vår vei
20 TIMER SIDEN