Oppdatert 22/08/2020 klokken 21:40 GMT+2

Haugesund ble for sterke da de hvitkledde gjestet Sunnmøre lørdag kveld.

Lars Bohinen

Aalesund - Haugesund 1-3
– Det er skuffende. Fryktelig skuffende. Jeg så ikke denne komme, etter den treningsuken vi har hatt i forkant, sier en fortvilet Lars Bohinen til Eurosport etter kampen.
Det kan dermed se ut til at Lars Bohinens dager i Aafk går mot en slutt.
I Jostein Grindhaugs fravær styrte assisenttrener Sebastian Brydegaard Haugesund til en enormt viktig seier på Sunnmøre.
(Se høydepunktene fra kampen her.)

Se høydepunktene: Haugesund fortsatte Aalesund-krisen

Wadji-mål

Bohinenes menn kom derimot best i gang på Color Line Stadion, da Hólmbert Fridjonsson satte inn sitt ellevte mål for sesongen etter kun tolv minutter spilt.
Gjestene slo derimot tilbake etter litt over halvspilt første omgang. Mikkel Desler med et lekkert forarbeid, før Ibrahima Wadji klinket inn sitt første mål siden dopingutestengelsen.
Ni minutter senere gikk Kristoffer Velde i bakken etter en duell med Jonas Grønner inne i Aafks 16-meter. Dommer Tom Harald Hagen pekte på straffemerket, og Niklas Sandberg satte trygt inn 1-2 til Haugesund.

Tre bytter

Lars Bohinen var nådeløs i pausen, og byttet ut hele tre spillere. Tre bytter til svært liten nytte, for gjestene fortsette det gode spillet og økte ledelsen ytterligere i de siste 45.
Kristoffer Velde med et lekkert spill til Niklas Sandberg, som elegant skrudde den forbi Aafks målvakt Andreas Lie fra 20 meter.
– Bohinen ser resignert ut der han sitter, mente Eurosports fotbakkekspert Joacim Jonsson etter 1-3-målet.

Slik stilte lagene:

Aalesund: Lie - Grønner, Gretarsson, O. Lie - Määttä, Bizoza, Carlsen, Bolkan Nordli, Sno - Fridjonnson, Castro
Haugesund: Sandvik - Desler, Fredriksen, Tiedemann, Stølås - Pedersen, Grindheim - Velde, Sandberg, Leite - Wadji