Det opplyser klubben på sine nettsider fredag.
«Det er høyt smittetrykk i regionen vår for tiden, og kraftige tiltak settes inn for å styrke smittevernet rundt oss», heter det i en uttalelse.
Klubben peker videre på at alle som kommer på kamp skal føle seg trygge. Derfor innføres en rekke tiltak for å unngå smittespredning blant publikum.
Eliteserien
Bekreftet: Klar for Bundesliga-klubb
6 TIMER SIDEN
Samtlige tilskuere vil i tiden få målt temperaturen sin ved ankomst til klubbens hjemmebane. I tillegg blir det gratis utdeling av munnbind til alle som ønsker det. Alle Vikings verter og støttepersonell på arenaen vil benytte munnbind.
Videre vil publikum bli henvist til å sitte på oppmerkede seter på tribunen. Mellom hvert benyttet sete står to seter tomme. Det legger også opp til én tom rad mellom hver rad som er i bruk.
«Publikum blir oppfordret til å sitte igjen på setet sitt fram til speaker og/eller verter gir signal om at man kan forlate arenaen», skriver Viking videre.
Klubben oppfordrer også alle som skal på kamp til å kjøre bil for å unngå bruk av kollektivtransport. Som et ledd i dette blir det stilt gratis parkeringsplasser til disposisjon.
(©NTB)
Eliteserien
Dette er de nominerte til Årets spiller i Eliteserien
I GÅR PÅ 13:00
Eliteserien
Kandidat til årets mål: Emil Konradsen Ceïde
I GÅR PÅ 12:09