Det skriver avisen tirsdag ettermiddag.
17-åringen merket symptomer allerede 5. mars under en treningsleir i Marbella. Forrige fredag fikk han bekreftet at det var korona.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tromsø med kruttsterk trepoenger på Åråsen
9 TIMER SIDEN
– To dager før vi skulle reise hjem fra Marbella, ga jeg beskjed om at jeg sleit litt med pusten. Men det var først en stund etter at vi kom hjem jeg fikk smerter i lunger og brystet og begynte å småhoste, sier Sørlie Henriksen til Aftenbladet.
Klubben kjenner ikke til om han fikk viruset i Spania, men sier det ikke ble iverksatt noe i startfasen fordi han ikke hadde andre symptomer. I øyeblikket er han i hjemmeisolasjon.

Venter på svar fra Helsedirektoratet

Mandag ble det klart at det ikke lenger er tillatt med gruppetreninger, altså såkalte uorganiserte treninger hvor man trener sammen i små grupper.
– Spillerne må selv aktiveres én og én. Gruppeaktiviteten legger vi på is, selv om vi fortsatt er helt trygge på at det er ufarlig, sa NTF-sportssjef Erik Solér til Eurosport.no.
NTFs sportssjef mener klubbene har holdt seg godt innenfor det som gjelder med tanke på smitte, etter råd fra Folkehelseinstituttet sammen med NTF og NFF, men ønsker en tydelig tilbakemelding fra Helsedirektoratet.
– Nå skal vi sjekke med direktoratet i detalj hva de mener vi kan gjøre og hva anbefalingen er, sier han.
I påvente av svar innebærer det at enkelte klubber må gjøre grep med tanke på treningspraksisen de har hatt de siste dagene og at man derfor ikke lenger vil se små grupper med spillere hos Eliteserie- og OBOS-klubbene.
– Nå er det sånn at spillerne må trene på en annen måte inntil videre. Hjemme, joggetur eller trikse alene, forklarer Solér.
Tidligere Viking-helt Tripic har fått kjenne på frykten for korona:

Bisarr opplevelse for Tripic: – Utrolig ubehagelig

Eliteserien
Se høydepunktene: Gjenåpningsfest i Drammen – Strømsgodset scoret fem
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kapteinen uenig med ekspertene: – Der er det stor gutt mot liten gutt
9 TIMER SIDEN