I en melding fra Vikings Twitter-konto heter det: «Hei, Aron Dønnum. You've got mail», vedlagt et bilde av en faktura.
Vingen var langt nede etter søndagens tap og veltet et bord med skoleboller over ende da han var på vei inn i garderoben. Det fikk et TV-kamera med seg, og klippet er delt hyppig i sosiale medier i etterkant.
Eliteserien
Søderlund vender hjem: – Jeg får frysninger av å være tilbake
20 TIMER SIDEN
Fakturaen lyder på 2074,50 kroner og er adressert til Aron Dønnum i det som må ses på som en humoristisk vri på å ta hendelsen med Vålerenga-spilleren videre.
Viking deler hyppig bilder og video av baksten sin som er for tilskuere og presse i forbindelse med kamp. Rogalendingene så dermed sitt snitt til å få mer oppmerksomhet om søndagens seier.
– Her går det ut over skolebollene på Viking stadion. Vi tåler jo det. Folk vil si det er barnslig, og det er vel kanskje det, men at er par boller går i gulvet, det tåler vi, kommenterte VGTV- og Discovery-ekspert Bernt Hulsker i skråblikk-programmet «Bernt oppsummerer».
– De har temperament, men det er det som gjør at de er så gode som de er. De har ærgjerrighet, vinnervilje og alt slik. Så vil folk si «er dette vinnervilje, er dette ærgjerrighet»? Kanskje ikke, men det er i hvert fall slik disse guttene er, fortsatte han.
I fakturaen lister Viking opp «Dagens skoleboller», «Rift i skolebollebord» og «Tort og svie skolebollemannen» for å vise kostnadene.
– Han er en profil og har levert masse. Vi trenger det. Om vi ikke nødvendigvis trenger disse unotene her, men det er en del av pakka, og slik er det. Herregud, det tåler vi, konkluderte Hulsker.
(Eurosport / ©NTB)
Se «Bernt oppsummerer» her:

Bernt oppsummerer: Bolle-angrep, iskald ballgutt og KBK-feiring

Eliteserien
Hinter om Japan-overgang: – Veldig stor interesse
I GÅR PÅ 21:24
Eliteserien
Lillestrøm avbryter låneavtalen med keeper – returnerer til Molde
I GÅR PÅ 19:59