Populære sporter
All sport
Vis alt

VIF-Jonsson om Fagermo-kritikk: – Kristiansund er gørr kjedelige

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 25/05/2022 klokken 18:02 GMT+2

Det er et presset Vålerenga som går inn i derbyet mot Lillestrøm onsdag kveld. VIFs sportssjef svarer på kritikken og fyrer samtidig mot en helt annen Eliteserie-klubb.

Joacim Jonsson

Foto: Eurosport

  • Se derbyet mellom Lillestrøm og Vålerenga onsdag fra klokken 19:30 på discovery+ og MAX
Derbyet mellom Lillestrøm og Vålerenga er for mange årets godbit i Eliteserien.
Onsdag kveld skal de to rivalene opp til eksamen under flomlysene på Åråsen.
Vålerenga og Lillestrøm kommer inn til kampen med ulike innganger, for mens Lillestrøm ikke har tapt en seriekamp i 2022, har pipen en litt annen lyd på Valle. Med ett poeng på de siste tre (mot Tromsø, HamKam og Strømsgodset), øker presset for VIF-trener Dag-Eilev Fagermo.

– Må være gørr kjedelig i KBK

Ifølge NRK ropte Vålerenga-fans «Fagermo ut» etter tapte mot Strømsgodset i helgen. VIFs sportssjef Joacim Jonsson mener engasjement er viktig.
– Tenk om det ikke hadde vært en lyd, bare likegyldighet. Jeg tenkte på det der nylig, Kristiansund har ikke gjort annet enn å tape i år, men jeg har ikke hørt en lyd derfra. Herregud, det må være gørr kjedelig å være i en sånn klubb. Sånn er det alltid når man taper, fotball er følelser, mye blir sagt i affekt, og det er supporternes privilegium, sier han til kanalen.
Den overraskende kritikken tar Kristiansund-leiren med knusende ro.
– Jeg ønsker Joacim Jonsson lykke til i Vålerenga. Vi som er så heldige å få jobbe i KBK opplever svært lite som kan defineres som «gørr kjedelig», skriver sportslig leder Terje Wiik i en SMS til Discovery.
– Her er det masse energi, stadige overraskelser og utfordringer. Utfordringer som vi gleder oss til sammen, fortsetter han.
Saken fortsetter under.
picture

Stinne av selvtillit før VIF-møtet: – Går inn i kampen med lave skuldre

Fagermo: – Sånn det skal være

Om kritikken i retning Fagermo er VIF-Jonsson rolig, og understreker at Fagermos posisjon i Vålerenga er «meget, meget sterk».
Hovedpersonen selv mener at trenerkritikk i motgang er en selvfølge i en klubb som VIF.
– Det er viktig at det er engasjement rundt Vålerenga. Det er lov å mene at treneren må byttes, sånn er det, og sånn skal det være i en klubb som Vålerenga, sier han til NRK.
Sett denne?
picture

Ble overrasket med sang dagen før derbyet: – Merker det på omgivelsene

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame