• Se derbyet mellom Lillestrøm og Vålerenga onsdag fra klokken 19:30 på discovery+ og MAX
Derbyet mellom Lillestrøm og Vålerenga er for mange årets godbit i Eliteserien.
Onsdag kveld skal de to rivalene opp til eksamen under flomlysene på Åråsen.
Eliteserien
Se målene fra Rosenborgs kamp mot Viking
12 TIMER SIDEN
Vålerenga og Lillestrøm kommer inn til kampen med ulike innganger, for mens Lillestrøm ikke har tapt en seriekamp i 2022, har pipen en litt annen lyd på Valle. Med ett poeng på de siste tre (mot Tromsø, HamKam og Strømsgodset), øker presset for VIF-trener Dag-Eilev Fagermo.

– Må være gørr kjedelig i KBK

Ifølge NRK ropte Vålerenga-fans «Fagermo ut» etter tapte mot Strømsgodset i helgen. VIFs sportssjef Joacim Jonsson mener engasjement er viktig.
– Tenk om det ikke hadde vært en lyd, bare likegyldighet. Jeg tenkte på det der nylig, Kristiansund har ikke gjort annet enn å tape i år, men jeg har ikke hørt en lyd derfra. Herregud, det må være gørr kjedelig å være i en sånn klubb. Sånn er det alltid når man taper, fotball er følelser, mye blir sagt i affekt, og det er supporternes privilegium, sier han til kanalen.
Den overraskende kritikken tar Kristiansund-leiren med knusende ro.
– Jeg ønsker Joacim Jonsson lykke til i Vålerenga. Vi som er så heldige å få jobbe i KBK opplever svært lite som kan defineres som «gørr kjedelig», skriver sportslig leder Terje Wiik i en SMS til Discovery.
– Her er det masse energi, stadige overraskelser og utfordringer. Utfordringer som vi gleder oss til sammen, fortsetter han.
Saken fortsetter under.

Stinne av selvtillit før VIF-møtet: – Går inn i kampen med lave skuldre

Fagermo: – Sånn det skal være

Om kritikken i retning Fagermo er VIF-Jonsson rolig, og understreker at Fagermos posisjon i Vålerenga er «meget, meget sterk».
Hovedpersonen selv mener at trenerkritikk i motgang er en selvfølge i en klubb som VIF.
– Det er viktig at det er engasjement rundt Vålerenga. Det er lov å mene at treneren må byttes, sånn er det, og sånn skal det være i en klubb som Vålerenga, sier han til NRK.
Sett denne?

Ble overrasket med sang dagen før derbyet: – Merker det på omgivelsene

Eliteserien
Avviser bruk av storskjerm – innrømmer at målet skulle vært godkjent
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Overtidskok: Vikings og RBKs kaptein så rødt på overtid: – Dum takling av meg
13 TIMER SIDEN