• Se FK Haugesund - Vålerenga lørdag 29. august på Eurosport Norge, Eurosport Player og Dplay. Sikre deg tilgang her!
VALLE (Eurosport.no):
Tirsdag kom opplysningene om at Kjartansson var svært nær et gjensyn med Vålerenga og norsk fotball. Enkelte medier meldte at den 30 år gamle spissen var enig med VIF om en avtale. Det var imidlertid ikke tilfelle.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Kjartanssons agent avviser overfor VG at spissen har signert noe som helst.
– Han har tilbud fra tre klubber og vurderer dem, sier Kjartanssons agent Olafur Gardarsson til VG.
Når VIFs sportslige leder Jørgen Ingebrigtsen møter pressen på Intility Arena, sier han sier at klubben fortsatt jobber med overgangen.
– Vi har fulgt med på ham og snakket med hans folk og synes det er spennende. Det var en veldig bra historie da han var her sist. Vi jobber med saken. Alt er ikke klart, men vi holder på, sier VIFs Jørgen Ingebrigtsen til Eurosport.no.
– Tror du han blir Vålerenga-spiller?
– Jeg har veldig lyst til å si ja på direkten, men til noe annet er bevist tror jeg det ja.

Feirer overgang på fredag?

Ingebrigtsen sier diverse småting gjenstår før overgangen er i orden.
De fleste vil nok huske hvordan spissen banket inn mål for VIF i 2014-sesongen, da han scoret 25 mål på 29 kamper. Den imponerende målformen ga ham en overgang til kinesiske Jiangsu Guoxin-Sainty. Siden har han også vært i Malmö, Maccabi Tel Aviv og til slutt FC Rostov i Russland. Han har vært utlånt fra sistnevnte klubb til Hammarby, Rubin Kazan og til slutt Yeni Malatyaspor. '
Det var TV 2 som meldte tirsdag kveld at Kjartansson var enig med Vålerenga om en avtale. Det er imidlertid ikke tilfelle likevel.
Ingebrigtsen vil ikke si noe om kampen fra de andre klubbene, men opplyser at det har vært «trøkk» rundt Kjartansson, som står uten kontrakt.
– Jeg har tro på at vi får løst det innen et par dager, sier Ingebrigtsen.
– Fredag kan dere komme hit med champagnen, da er det jo tross alt helg, sier han spøkefullt til pressen.
Se Vålerenga-leiren snakke Kjartansson og en hel haug andre temaer her:

VIF om Zekhnini, Dønnum-framtid og økonomi

Ikke noe kontakt med Zekhninis klubb

Det har også vært snakk om en overgang for Rafik Zekhnini, som VIF-trener Dag-Eilev Fagermo kjenner fra tiden i Odd. Zekhnini trener med VIF, men Ingbrigtsen forteller at det ikke er noe nytt om en overgang for ham.
Zekhnini er ikke meldt inn i Fiorentinas tropp til neste sesong, men VIFs sportslige leder forteller at det fortsatt er opp til den italienske klubben om det kan bli noen form for overgang eller ikke. De to klubbene har ennå ikke hatt noe kontakt angående en overgang, opplyser Ingebrigtsen.
I tillegg jobber klubben med å få solgt Felipe Carvalho. Midtstopperen fra Uruguay har ikke møtt på trening hos VIF siden 2019. Et salg kan bringe viktige slanter inn i VIF-kassen.
– Vi har prøvd å løse det lenge nå. Hvis vi kommer i mål, så vil det jo ha noe å si økonomisk for oss som klubb. Men så lenge vi ikke er i mål tar man det ikke med i beregningen før det er «signed and sealed», sier Ingebrigtsen.
Sett denne?

Kom med friskt Kjartansson-hint: – Legg champagnen kaldt

Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05