• Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på discovery+ -
VG har fredag snakket med Emil Bohinen selv som framstår som noe skuffet etter at Molde ikke klarte å komme til enighet med bæringene i denne omgang.
– Molde er en spennende mulighet for meg. Og ja, jeg må si jeg er litt forundret over at Stabæk ikke har akseptert et såpass godt bud i disse tider, forteller han til avisen.
Eliteserien
Har klokkertro på VIFs fronttrio: – Manglet litt timing
4 TIMER SIDEN
– Jeg føler at jeg var lojal den gangen jeg forlenget kontrakten, at jeg var enkel å ha med og gjøre og at jeg fulgte Stabæks «vei». Og derfor føler jeg at jeg fortjener å få noe tilbake - når det er dette jeg ønsker, fortsetter han.
Ole Erik Stavrum, direktør i Molde, bekrefter at det har blitt lagt inn bud på Bohinen, i tillegg til at det ble avslått.
Sportssjef i Stabæk, Torgeir Bjarmann, forklarer det på følgende måte:
– Jeg kan si at det er interesse fra Molde, men ikke så mye om bud. Og i dette vinduet har ikke Stabæk noen intensjon om selge spillere internt i Norge.
– Stabæk kan vente, vente på et bedre bud, som vi tror kommer til sommeren, bare Emil fortsetter å prestere for Stabæk. Vi har god kontroll på økonomien nå. Og Emil har en proff mentalitet. Han kommer seg ut - på et eller annet tidspunkt.
Fått med deg dette?

Jakter Samuelsen blant flere: – God kontakt med Jim Solbakken

Eliteserien
– Blir gjerne litt kaos når «Brauten» melder seg på
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Solbakken lot seg imponere av VIF-spiller: – Banens beste
6 TIMER SIDEN