Stabæk - Sarpsborg 08 1-1
– Synes vi gjør dumme valg i dag, og det blir for mye løping fram og tilbake. Vi fortjener ikke å vinne i dag, sa Stabæk-spiller Emil Bohinen etter kampslutt på Nadderud.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
Bohinens midtbanekollega Hugo Vetlesen og Sarpsborg 08-spiller Joachim Soltvedt sikret poengdeling i torsdagens kamp mellom Stabæk og Sarpsborg 08. En kamp som stort sett handlet om bortelaget i den første omgangen, men der Stabæk tok første stikk like før pause.
Stabæk hadde kun vunnet ett av de siste ni møtene med Sarpsborg 08 før torsdagens møte, og kun sekunder etter at lagene kom tilbake fra garderoben var Sarpsborg 08-reduseringen et faktum.
Se hva Emil Bohinen sa etter kampen. Saken fortsetter under videoen.

Nådeløs Bohinen: – Vi gjør altfor mange dumme valg i dag

– Terningkast én

Joachim Soltvedt satt inn 1-1-målet etter en målgivende fra Jørgen Strand Larsen. Soltvedt-scoringen ble kampens siste nettkjenning, og det var to lag som helt tydelig ikke var helt fornøyde med poengdeling etter forestillingen i Bærum.
– Det er nærmere terningkast én i dag, fortsatte en dønn ærlig Bohinen til Eurosport etter kampen.
Også Stabæk-trener Jan Jönsson var misfornøyd etter ett poeng mot Sarpsborg 08.
– Virkelig en frustrerende kamp. Vi burde sette mer fart på kampen, men det fikk vi ikke til i dag. Det var fantasiløst i dag, sa han til Eurosports utsendte.
Se høydepunktene fra kampen her. Saken fortsetter under videoen.

Se høydepunktene: Sarpsborg 08 svarte Stabæk

Mistet fokus

Med uavgjort på Nadderud fortsetter Sarpsborg 08 den gode flyten, og Stahres menn står nå med tre kamper på rad uten tap.
Joachim Soltvedt satt inn sarpingenes eneste mål, og det var en greit fornøyd kantspiller som møtte pressen etter kampslutt.
– På en god dag scorer jeg hattrick i dag, spøker Solvedt, før han fortsetter.
– Vi mister fokuset i noen minutter på slutten av den første omgangen, og vi har store muligheter for å ta med oss alle tre poengene i dag.
Ett poeng til hvert av lagene betyr at Stabæk legger seg på en sjetteplass, mens gjestene fra Sarpsborg passerer Sandefjord i bunnsjiktet.

Slik stilte lagene

Stabæk (4-3-3): Sandberg - Øveraas, Solheim, Hanche-Olsen, Jonassen - Vetlesen, Bohinen, Lumanza - Edvardsen, Maatsen, Normann Hansen
Sarpsborg 08 (3-4-3): Mitov Nilsson - Ødegaard, Utvik, Næss - Lindseth, Salétros, Coulibaly, Thomassen - Halvorsen, Strand Larsen, Soltvedt

Rekdals dom: Sarpsborg 08 snytt for straffe

OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 KLOKKEN 17:56
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 KLOKKEN 17:59