Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.
Den danske midtbanespilleren har signert en avtale med blåtrøyene ut 2023-sesongen, og er allerede å se i aksjon på treningsfeltet på Nadderud fredag.
Eliteserien
LSK kan slå egen rekord: – Ville ikke byttet ut trenerne med noen
20 TIMER SIDEN

Gledelig gjensyn

23-åringen gir tydelig uttryk for at det er et svært gledelig gjensyn med klubben han spilte i 2019.
– Det er som forholdet til en pike, det handler om kjemi. Jeg har følt fra dag en at kjemien mellom meg og Stabæk har vært veldig god, og jeg har følt meg hjemme fra første stund i denne klubben. Og sånn føles det i dag også. Det føles bare riktig, sier Skytte til Stabak.no.

Vært linket lenge

Den tidligere Glimt-spilleren har i lang tid vært linket til Bærums-klubben, og fredag morgen kunne Eurosport.no erfare at dansken allerede hadde flyttet sørover. Nå er det altså bekreftet at 23-åringen blir å se i den blåtrøyen igjen.
Stabæk-trener Janne Jönsson har heller ikke lagt skjul på at Skytte har stått høyt på ønskelisten, og bekreftet overfor Eurosport torsdag at dansken var en spiller klubben hadde fulgt tett.
– Det er en spiller som trivdes bra og vi trivdes med han.
Skytte var på utlån fra Midtjylland til Bærum-klubben i 2019, før han i februar ble kjøpt av Bodø/Glimt. Men årets sesong har ikke vært enkel for midtbanespilleren, som fortsatt ikke har fått tillit fra start av Glimt-trener Kjetil Knutsen.
Etter 17 spilte eliteseriekamper har 23-åringen kun markert seg elleve innhopp fra benken for serielederne, og har tydelig vist misnøye i klubben tidligere.

Bohinen om utenlandsinteressen: – Holder alle mulighetene åpne

Eliteserien
Skadekrise før skjebnekampen: Ingen midtstoppere på Brann-trening
EN DAG SIDEN
Eliteserien
Kandidat årets mål: Thomas Lehne Olsen
07/12/2021 PÅ 13:39