SKIEN/OSLO (Eurosport.no):
– Det kan se ut som et brudd, men det er litt for tidlig å spekulere. Vi vet mer om noen timer, sier Holmberg, som samtidig bekrefter at Tobias Lauritsen er kjørt rett til sykehus.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
Det var etter en duell med AaFK-keeper Gudmund Taksdal Kongshavn at Odd-spissen landet under sisteskansen, og fikk en svært lei ankelskade. Kampen ble stoppet i nesten ti minutter og flere Odd-spillere var tydelig preget av hendelsen.
– Bruddet ble stabilisert ute på banen, og vi regner med å få svar på flere spørsmål i løpet av kvelden, fortsetter Odd-legen.

– Veldig lei meg

Det ble fra det medisinske apparatet på Skagerak Arena umiddelbart rapportert om at ankelen til Tobias Lauritsen (22) hadde brukket da AaFK-keeperen ruste ut i feltet for å bokse unna en ball.
– Jeg håper og tror jeg skal nå ballen rett før han der. Det kan godt være at det var ønsketenkning, men jeg følte jeg var på ballen også. Så er jeg åpen for at det kan være feil, sa Kongshavn til Eurosport i pauseintervjuet.
Han opplevde situasjonen som svært ubehagelig.
– Det føltes ikke så ille da jeg landet på han, men når han sier han har knekt foten så får man jo vondt i magen.
– Jeg er en trebarnsfar som ikke har ønske om å skade noen som helst. Jeg er veldig lei meg for at det blir sånn med en ung og god spiller som er på vei oppover.

Unnskylder seg

Han benyttet også anledningen til å sende varme tanker til 22-åringen.
– Derfor vil jeg si unnskyld til han, klubben og alle som er glad i Odd, for det var ikke min intensjon. Jeg håper det blir så kortvarig som mulig.
Jan Frode Nornes, Odds trener, måtte konstantere at spissen hans måtte byttes ut med Mushaga Bakenga i den første omgangen. Da han kom ut etter pause, fortalte også han at Lauritsen trolig er ute lenge.
– Det var forferdelig. Vi håper på det beste, men det ser ut som et brudd. Han var strålende før det skjedde.
Her er intervjuet med Kongshavn:

Unnskylder seg etter Lauritsen-skade: – Fryktelig lei meg

OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57