Vålerengas reserver tapte mot Jerv

Oppdatert 05/06/2020 klokken 16:14 GMT+2

Et B-preget Vålerenga røk 1-2 for 1.-divisjonsklubben Jerv i fredagens treningskamp i Oslo.

Fagermo

Det var et helt nytt Vålerenga-lag Dag-Eilev Fagermo stilte med i forhold til laget mot slo Mjøndalen med 2-0 torsdag.
Etter en målløs og sjansefattig 1. omgang var det laget fra Grimstad som tok ledelsen. Det var mange unge spillere på Vålerenga, men det var rutinerte Johan Lædre Bjørdal som var uheldig og satte ballen i eget nett.
Jerv styrte det meste og var gode på sine mange overganger. Ole Marius Håbestad ble spilt igjennom etter 70 minutter og banket ballen i mål.
Vålerenga hadde noen gode muligheter det siste kvarteret og var nær scoring med en treffer i tverrliggeren tre minutter før slutt. Peter Godly Michael kombinerte flott og avsluttet med et skudd i lengste hjørne.