Populære sporter
All sport
Vis alt

Vålerengas juveler herjet i Brann-smell: – Brutal start for Ingebrigtsen

Stian Thelen

Oppdatert 12/05/2021 klokken 22:27 GMT+2

Brann kunne ikke hamle opp med Osame Sahraoui og Aron Dønnum, som scoret målene for Vålerenga i Bergen.

Aron Dønnum, Vidar Örn Kjartansson

Foto: Scanpix

Saken oppdateres!
Brann - Vålerenga 0-3:
– Det er de to entertainerne i Vålerenga-laget, som står for det mest spektakulæret i Oslo-laget, kombinerer og sender Vålerenga i ledelsen, sa Discoverys Tor Ole Skullerud.
Vålerenga var best i Bergen, og tok en fortjent 3-0 seier mot Brann onsdag kveld. Det var innbytter Osame Sahraoui, som ble den store helten for Vålerenga i borte mot Brann. Landslagsaktuelle Aron Dønnum dro seg elegant forbi på høyrekanten. Inne foran mål fant han Osame Sahraoui som satte ballen kontant bak Håkon Opdal via stolpen. Sahraoui satt på benken ettersom han har fastet i omlag en måned på grunn av ramadan.
Brann gjorde grep, og blant annet fikk nyervervelsen Moonga Simba, sin debut, uten at rødtrøyene fikk uttelling foran mål.
For vondt ble til verre. Aron Dønnum scoret to kjappe og avgjorde kampen helt på tampen. Siste scoring på overtid kom etter en kjempetabbe av Opdal.
– Brutal start for Kåre Ingebrigtsen og Brann. 0-3 i Stavanger. 0-3 nå, sa kommentor Kenneth Fredheim.
Saken fortsetter under videoen:
picture

Se høydepunktene: Brann-smell mot Vålerenga

Rolex-feiring

Dønnum svarte med Rolex-feiring etter den siste scoringen.
– Vi må ta det med et smil det som har vært i mediene. Da vi begynte å prate om de Rolex-greiene, trodde vi at det var off kamera. Vi trodde det var en slik prat, men vi må ta den. Vi følger opp den. Det er bare gøy, sier Dønnum etter kampen.
– Det erl itt Rolex-fotball?
– Ja, vi spiller med Rolex når det er kamp også.
Se video. Saken fortsetter under videoen:
picture

Avgjorde etter stor tabbe – feiret med svar på Rolex-kritikk

Misfornøyd Layouni

Vålerenga kunne fått en pangstart på kampen, da Vegard Forren rotet bort ballen på midtbanen etter to minutter. Amor Layouni ble spilt gjennom, men en hardt presset VIF-kant klarte ikke å overliste Håkon Opdal i Brann-buret og gi bortelaget en pangstart på kampen.
– Vi kommer til 200 innlegg, men vi treffer ikke på noe. Jeg brenner en stor sjanse i begynnelsen. Men det slurv. Mye slurv, sa Amor Layuoni.
Bortsett fra sjansen til Layouni på starten, var Forren fornøyd med måten de fremstod på før pause og mente at rødtrøyene hadde rett innstilling.
– Jeg måtte ha en vekker der. Jeg må takke Opdal der, det er håpløst å starte slik, sa Forren i pausen.
På tampen av omgangen fikk Daouda Bamba en god mulighet til å sende Brann i ledelsen. Spissen ble spilt gjennom etter at Thomas Grøgaard vant ballen høyt i banen. Spissen rundet keeper, men heroisk innsats fra Jonatan Tollås Nation førte til at midtstopperen reddet ballen på streken.
– Det hadde vært et aldri så lite ran, for Vålerenga har vært klart best. Men den sjansen var den største i omgangen, sa Discoverys ekspert Joacim Jonsson i pausen.
picture

Ingebrigtsen: – Vi gjør feil vi ikke kan gjøre på dette nivået

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame