Finne har signert en kontrakt som varer frem til sommeren 2024. Han forlater VIF ved nyttår. Den danske klubben skriver at Finne ble forsøkt hentet allerede i det nylig lukkede overgangsvinduet, men at avtalen ikke blir noe av før kontrakten hans med VIF går ut etter sesongen.
– Når kontrakten min utløper ved nyttår, har jeg valgt å søke nye muligheter i Danmark, en utfordring jeg gleder meg veldig til å ta fatt på, sier Finne til VIFs nettsted.
Eliteserien
Han er ny sjef i Sarpsborg: – Ikke en bil med tre punkterte dekk
24/11/2021 PÅ 14:18
Bergenseren kom til Vålerenga før 2017-sesongen. Der er det blitt over hundre kamper og 37 mål så langt, blant annet et svært minneverdig seiersmål sent mot erkerival Lillestrøm.
VIF skriver at de ønsket å forlenge avtalen med Finne, men klubb og spiller ble aldri helt enige. Da grep SønderjyskE muligheten.
– SønderjyskE har fulgt meg en stund, og jeg har merket at klubben virkelig har ønsket meg. Jeg ser på det som en meget spennende utfordring. De har en ambisiøs plan, som jeg gjerne vil være en del av. Jeg tror den danske ligaen passe spillestilen min godt, sier Finne til SønderjyskEs nettsted.
Finne begynte seniorkarrieren i Brann, før han prøvde seg for Köln i Tyskland. Lite spilletid på øverste nivå sørget for at han tok turen ned til Heidenheim på nivået under, men etter to år reiste han til VIF.
Eliteserien
Uenighet om sluttspill er en dårlig idé: – Urettferdig!
22/11/2021 PÅ 20:57
Eliteserien
Odd-spiller testet positivt på korona
22/11/2021 PÅ 11:00