• Sandefjord - Kristiansund skal etter planen starte 19:00. Se oppgjøret på Eurosport Player og Dplay – sikre deg tilgang her!
Etter at kampen mellom Sandefjord og Kristiansund måtte utsettes i en time grunnet styrtregn, var det tydelig at det var bortelaget som hadde mest saft i beina.
Med en straffescoring av Amahl Pellegrino drøye åtte minutter før pause, før samme mann var på farten rett før slutt, ble det en ny solid trepoenger for laget fra Nordmøre.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
En seier som sendte Christian Michelsens mannskap forbi Vålerenga og opp på en femteplass etter 16 spilte runder.
Dette sa tomålscoreren etter seieren i Sandefjord – saken fortsetter under videoen.

– Christian Michelsen har gitt meg den selvtilliten jeg trengte

Styrtregn og utsettelse

– Se på dette da. For et deilig vær i Sandefjord! Det er som skapt for oss.
Det sa en småironisk Eurosport-ekspert Joacim Jonsson i Fotball Direkte-studioet rett før 18:00. Kampen mellom Sandefjord og Kristiansund på Sandefjord stadion ble utsatt i én time grunnet store mengder vann på gressmatta.
Det som senere skulle vise seg å være dagens store helt ute på banen, brukte utsettelsen til å få varmen under et fleece-pledd i garderoben.
– Vi kan ikke slippe personer inn på matta så lenge det er lyn og torden. Avgjørelsen er gjort i samråd med forbundet, begge lag og dommere, sa fotballforbundets kampdelegat Sjur Kortgaard til Eurosport.
Det ble først bestemt at kampen skulle utsettes i ti minutter, før det like etter ble avgjort at kampen utsettes til 19:00.
Se video av styrtregnet her.

Himmelen åpnet seg – utsetter Eliteserie-kamp

Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23