Populære sporter
All sport
Vis alt

Utrolig skade for Sarpsborg 08s ulykkesfugl: – Flaut

Oppdatert 05/05/2020 klokken 13:15 GMT+2

Sarpsborg 08s ulykkesfugl, Jørgen Horn, pådro seg brudd i tåen på en joggetur i skogen. Selv synes han det var flaut å fortelle om skaden.

Jørgen Horn

Foto: Scanpix

SARPSBORG/OSLO (Eurosport.no):
Det var for to uker siden at Jørgen Horn skulle på joggetur i skogen som en del av egentreningen sin. Men på turen skadet Sarpsborg-spilleren seg og forteller nå til Eurosport at det er brudd i tåen.
– Det var utrolig flaut å ta den telefonen og skulle forklare hva som hadde skjedd. Det har ikke helt vært mitt halvannet år. Men hell i uhell så er det også korona nå, så jeg har et reelt håp om å nå seriestart, sier han til Eurosport.no som treffer Horn med krykker og gipset tå på vei i inn i bilen på vei til behandling og sjekk tirsdag.
Horn håper å kunne ta av gipsen om en ukes tid og dermed kunne rekke en eventuell seriestart 15. juni.
– På godt og vondt, spillerne tør ikke å ringe meg mer om skader for her får de ingen medlidenhet, sier sportssjef, Thomas Berntsen, med et smil, før han fortsetter:
– Jørgen har vært utrolig uheldig hos oss. Fordelen er at han bare har fått smellskader til nå, ikke muskulære skader. Han er en uvøren kar. Både når han trener alene og felles, så han får en del smeller.
– Det positive nå er at han har spart noen år, og bør kunne spille til han er nærmere 40 år.
Trener Mikael Stahre håper 32-åringen er klar til seriestart.
– Han var ute og løp og havnet litt på «sniskan». Det er ikke optimalt, men Jørgen kommer tilbake.
– Allerede til seriestart?
– Det håper vi.
Dette er ikke første gang Sarpsborg 08-spilleren er skadet. I januar i fjor var han svært uheldig i en treningskamp mot Vålerenga, og fikk en bruddskade under øyet, etter å ha fått albuen til Magnus Grødem i ansiktet. Og i mai i fjor fikk han bekreftet brudd i foten etter en skade i kampen mot Rosenborg og mistet resten av sesongen.
Sett denne?
picture

Indre bane i karantene: Den store Brynhildsen-debatten

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame