Eurosport skrev om interessen fra Bodø-laget onsdag. Allerede torsdag ble han presentert i den gule trøya.
Dermed bytter han ut den gamle gule trøya, nemlig Groruds.
Eliteserien
Gåsehud og kaos i klubbene – tatt på senga av pølsespørsmål
9 TIMER SIDEN
– Jeg vil spille så mye som mulig, men jeg må først bli kjent med spillerne og spillerstilen. Jeg håper jeg kan bidra med godt spill og noen målpoeng. Det er alltid et mål for meg å få noen assist eller scoringer. Det blir kanskje mest assist, men en scoring i ny og ne er også gøy, sier han til klubbens nettsider.
Midtbanemannen kan både spille som indreløper eller sentralt.
– Jeg er best offensivt og er glad i ballen. Jeg liker måten Glimt spiller på, og gleder meg til å bli en del av laget, sier 20-åringen.
I Glimt har man lenge fulgt med på Hagen, men etter en god kamp da lagene møttes til treningskamp i vinter, intensiverte det seg.
– Elias er en veldig spennende midtbanetype. Han har et stort potensial, og vi tror han kan ta nye steg. Han kan bli en veldig god midtbanespiller, sier sportslig leder Aasmund Bjørkan til NTB.
Han kom til Lillestrøm da han var 15 år, men valgte å gå til Grorud som da var i 2. divisjon rett før han ble 18 år i 2018-sesongen.
Der har han tross sin unge alder rukket å spille 49 kamper og score 9 mål for A-laget, og vært med på å sikre opprykket til OBOS-ligaen forrige sesong.
Han har også flere kamper for både G18- og G19-landslaget, og ble tatt ut i Gunnar Halles tropp til G19-EM i Armenia i fjor.
I tillegg var han også på prøvespill i den skotske storklubben Glasgow Rangers i vinter.
Han starter i Glimt 31. august, og har en kontrakt som strekker seg til 2023.

Her ryker de i tottene på hverandre: – Den er der ikke fin!

Eliteserien
Her er dagens gladmelding: Full gjenåpning for idretten
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
Spilte med hjernerystelse: – Ikke tid til å tenke på hva som skjer om fem år
12 TIMER SIDEN