BERGEN (Eurosport.no):
– Jeg var jo skadet i fjor, så jeg har vært motivert som faen til å jobbe meg hardt tilbake. Jeg har brukt den perioden utrolig godt og formen kjennes ganske bra nå, forteller Branns Erlend Hustad til Eurosport.no.
Eliteserien
Gåsehud og kaos i klubbene – tatt på senga av pølsespørsmål
I GÅR PÅ 11:53
Kort tid etter at han ble lånt ut til Nest-Sotra i fjor sommer brakk han foten i en kamp mot Raufoss og mistet resten av sesongen. Nå er han restituert og klar for en sesong for Brann.
– Jeg er klar til å bidra. Hvis de vil bruke meg, så er jeg «steinklar».
– Med tette kamper så kan det jo bli mye spilletid, vil du bruke det til din fordel?
– Ja, er du gal? Jeg skal være klar hvis sjansen kommer. Det er det jeg jobber for hver eneste dag, smiler han.
Med gjerne tre kamper i uken kan det bli mer spilletid for flere spillere.
– Ja, det blir jo det, for det blir mye belastning og da må man ha en bred stall. Jeg synes det er kjempe kult at det er mange kamper på tett tid. Det artigste er å spille kamper, trene litt og spille masse matcher. Så det ser jeg på som bare positivt.
Onsdag sa Brann-trener Lars Arne Nilsen til Eurosport.no at de klubbene som har en bredere stall har en fordel for det tette kampprogrammet som kommer. Dermed gikk han langt i å si at det ikke vil bli noe utlån på spillere som for eksempel Hustad.
– Nå må vi ha de vi har selvfølgelig. Vi har ikke mer folk enn vi trenger til det som skjer nå, men ting ser bra ut. Vi har en veldig frisk og fin gjeng, men det blir tøft å spille tre kamper i uken over tid, sa Brann-treneren.
På spissplass er også konkurransen stor med blant annet Daouda Bamba og Markus Mehnert.
– Det skal være konkurranse og det drar oss alle i riktig retning. Vi pusher hverandre og det gjør oss alle bedre, mener Hustad, som er klar på hvordan han skal vise at han fortjener en plass på laget:
– Det er å levere på trening hver eneste dag og det er det jeg prøver å gjøre. Gjør jeg det lenge nok, så kommer sikkert sjansen.
Selv om de første kampene blir spilt uten publikum på tribunene, mener Hustad Brann-fansen har mye å se frem til.
– Det er et sultent Brann-lag som er giret på å spille fotball og score mye mål. Jeg synes gutta ser bra ut. Det ser ut som om mange har trent godt, det er bra fart, så det ser bra ut.
Sett denne?

Synes systemet gjør det enklere å treffe på spillerkjøp

Eliteserien
Her er dagens gladmelding: Full gjenåpning for idretten
I GÅR PÅ 10:41
Eliteserien
Spilte med hjernerystelse: – Ikke tid til å tenke på hva som skjer om fem år
I GÅR PÅ 09:06