Brann - Bodø/Glimt 1-3
Etter at Brann hadde fått som hatten passet på Intility arena i forrige runde, var det en revansjelysten gjeng som tok i mot høytflygende bodøværinger søndag kveld. Den første omgangen så lovende ut for Kåre Ingebrigtsen, men så raknet det fullstendig for det rødkledde hjemmelaget.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
– Jeg synes vi er mye tydeligere i andre omgang. Denne seieren er sterk, understreket Glimt-trener Kjetil Knutsen etter kampen.
Brann holdt godt tak i det helgule maskineriet de første 45 minuttene, for med 0-0 til pause var det nok flere i Bergen som øynet et håp om å få med seg poeng mot årets overlegne serieledere.
Se høydepunktene fra kampen her. Saken fortsetter under videoen.

Se høydepunktene: Glimt med drømmeomgang – forlenget Branns marerittrekke

– Hvilken klasse!

Håpet skulle derimot vare i drøye 20 minutter etter av lagene gikk inn i garderoben, for kun minutter etter pause satt den første for Bodø/glimt og Philip Zinckernagel. Med sitt niende mål på bortebane denne sesongen, sende dansken bortelaget i føringen, før samme mann la på til 2-0 med en nydelig plassering fra like utenfor sekstemeteren.
Med to scoringene i Bergen, er Philip Zinckernagel nå oppe på 13 mål denne sesongen – det samme som rekkekamerat Jens Petter Hauge.
– Hvilken klasse han viser der, utbrøt Eurosport-kommentator Kenneth Fredheim fra kommentatorplass idet Zinckernagel satt inn sitt andre for dagen.
(Saken fortsetter under videoen).

Avslører spesiell pausetaktikk: – Måtte fikse håret

65 mål på 18 kamper

Vingen skulle også plukke med seg sin 13. målgivende for sesongen, da han – litt heldig – stusset ballen videre til Jens Petter Hauge, som satt inn 3-0.
– Dette er statistikk som bare knuser alt vi har vært borti i norsk fotball, fortsatte Fredheim, og siktet til Bodø/Glimts enorme målfangst i 2020.
– Når Philip setter to, så må jeg nesten følge opp, sa Jens Petter Hauge til Eurosport etter kampslutt.
Se hva Kjetil Knutsen hadde å si til Eurosport etter kampen. Saken fortsetter under videoen.

Spesielt én ting imponerer Glimt-sjefen: – Det gjør meg stolt

Tror på seier på San Siro

Thomas Grøgaard scoret kampens siste mål, men det hjalp lite for Kåre Ingebrigtsen denne gangen. Brann har nå kun vunnet 2 av sine siste 11 seriekamper i Eliteserien.
– Vi gjør mye av det vi skal i dag, og jeg trodde at vi kunne få med oss noe etter den førsteomgangen. Når de får den første scoringen, så blir vi hengende etter hele veien, sa Branns målscorer Thomas Grøgaard til Eurosport etter kampen.
For Bodø/Glimt sin del er de nå oppe i 65 nettkjenninger denne sesongen, noe som er ett mer en det de maktet å score hele forrige sesong. Med over tre scoringer i snitt, kan laget fra Bodø nå snuse på tresifra når vi snakker serieslutt i november. Neste test for enorme Bodø/Glimt er AC Milan på San Siro.
– Vi har ikke sett så mye på AC Milan enda. Det blir en veldig fin opplevelse. Vi har en sjanse, sa Zinckernagel etter Brann-seieren.

Slik stilte lagene

Brann (4-2-3-1): Opdal - Tveita, Kolskogen, Forren, Kristiansen - Barmen, Pedersen - Strand, Taylor, Grøgaard - Bamba
Bodø/Glimt (4-3-3): Haikin - Sampstead, Lode, Moe, Bjørkan - Fet, Berg, Saltnes - Zinckernagel, Boniface, Hauge
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08