Denne uken meldte RBK at den tidligere landslagstreneren hadde takket ja, for så å takke nei til hovedtrenerjobben i klubben. Dette etter at Hareide selv hadde avvist til flere medier samme dag at det ikke hadde vært noen formell kontakt mellom han og klubben.
– Jeg tror fortsatt Hareide er hovedtreneren RBK ønsker seg, og en løsning der er ikke utelukket, mener Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson og legger til:
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
– Nå har derimot klubben bekreftet at Trond Henriksen sitter ut året, men så har jeg troen på en løsning med Åge etter sesongen.
– Gjør de ikke det, så starter de på blanke ark igjen.

– Panikksvar

Siden tidligere RBK-trener Eirik Horneland gikk av i slutten av juni har snakket rundt treneransettelsen i Norges største klubb vært et hett tema, og navnet til Åge Hareide har blitt nevnt flittig.
Så sent som tirsdag denne uken kunne Eurosport skrive at det ikke hadde vært noen formell kontakt mellom Åge Hareide og Rosenborg. Kontrabeskjeden fra Trondheim-leiren kom derimot bare timer senere, da de på sine hjemmesider fortalte om en muntlig avtale med Hareide angående trenerjobben, og hevdet at treneren hadde ombestemt seg grunnet helsa.
– Det er et panikksvar fra Rosenborg. De har sagt de skulle ha en trener mer eller mindre klar, og så prøver de å redde ansikt, sier Jonsson om RBKs respons.

Nok en mellomsesong

Eksperten kaller det hele for elendig kommunikasjon og føler klubben aldri lærer.
– Det har generelt vært mye surr og rør helt siden Kåre Ingebrigtsen ble sparket i 2018. Det er veldig spesielt for en klubb så stor som Rosenborg, mener Jonsson.
– Om Hareide skal inn, så tror jeg han kommer til å kreve utskiftninger.
Mye tyder på nok en mellomsesong for Trondheim-klubben. Med en svak serieåpning og en allerede stor luke opp til seriekanonene Bodø/Glimt og Molde, tror Eurosports ekspert at RBK bare kan glemme gullet i år også.
– Det er katastrofalt, og rett og slett beksvart. De var heldige som klarte bronsen i fjor, og nå blir det altså etter alt å dømme to mellomsesonger for klubben, avslutter Jonsson.
Sportslig leder Mikael Dorsin har ikke besvart Eurosports henvendelser.

Avslører at «Flow Kingz» er tilbake i studio – Haaland får juling hvis han ikke er med

Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55