Det opplyser Vålerenga på sine hjemmesider.
De to smittede spillerne skal ha vært til stede på en mindre gruppetrening, og derfor er ikke hele troppen berørt av smittetilfellet. De som deltok på gruppetreningen sammen med de to spillerne har foreløpig testet negativt.
Til tross for at det kun er noen få i klubben som regnes som nærkontakter til de smittede, har VIF valgt å ta samtlige spillere ut av trening i en periode.
Eliteserien
Hevder Vålerenga har akseptert Klaesson-bud
23/07/2021 PÅ 10:56
Vålerenga er ikke den eneste eliteserieklubben som har slitt med koronasmitte den siste tiden. Nylig ble det bekreftet at også en rekke Stabæk-spillere hadde avgitt positiv virustest. Det kom også senere fram at Stabæk-spillerne Sammy Skytte og Tortol Lumanza brøt karantenen, noe de i etterkant beklaget sterkt.
Mens en rekke klubber som er hjemmehørende i kommunene i Viken fylke ble ilagt treningsnekt tidligere denne uken, åpner smitteverntiltakene i Oslo for at toppklubber som Vålerenga fortsatt kan trene.
Slik Eurosport kunne melde onsdag ettermiddag, er det fortsatt usikkert på Eliteserien kan starte opp som planlagt 1./2. mai.
(Eurosport/NTB)
Eliteserien
Ramsland-dobbel sikret tre poeng til Start
22/07/2021 PÅ 08:55
Eliteserien
Se høydepunktene: Vill jubel da Sarpsborg utlignet på overtid
21/07/2021 PÅ 19:57