Populære sporter
All sport
Vis alt

Treningsstopp i Vålerenga: To spillere koronasmittet

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 17/03/2021 klokken 15:13 GMT+1

To spillere i Vålerenga har testet positivt på koronaviruset. Dermed er all trening på Valle satt på pause.

Intility

Foto: NTB

Det opplyser Vålerenga på sine hjemmesider.
De to smittede spillerne skal ha vært til stede på en mindre gruppetrening, og derfor er ikke hele troppen berørt av smittetilfellet. De som deltok på gruppetreningen sammen med de to spillerne har foreløpig testet negativt.
Til tross for at det kun er noen få i klubben som regnes som nærkontakter til de smittede, har VIF valgt å ta samtlige spillere ut av trening i en periode.
Vålerenga er ikke den eneste eliteserieklubben som har slitt med koronasmitte den siste tiden. Nylig ble det bekreftet at også en rekke Stabæk-spillere hadde avgitt positiv virustest. Det kom også senere fram at Stabæk-spillerne Sammy Skytte og Tortol Lumanza brøt karantenen, noe de i etterkant beklaget sterkt.
Mens en rekke klubber som er hjemmehørende i kommunene i Viken fylke ble ilagt treningsnekt tidligere denne uken, åpner smitteverntiltakene i Oslo for at toppklubber som Vålerenga fortsatt kan trene.
Slik Eurosport kunne melde onsdag ettermiddag, er det fortsatt usikkert på Eliteserien kan starte opp som planlagt 1./2. mai.
(Eurosport/NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame