BEKKESTUA (Eurosport):
Han har 75 kamper og 9 mål for Stabæk, men etter 2018-sesongen forsvant han til Partizan. Der ble lite som han hadde håpet på, og i 2019 returnerte han til Norge på utlån til Odd.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Million-solbriller og Eliteseriens Rafael Nadal
14 TIMER SIDEN
Men i det som bare var hans fjerde kamp for laget, var uhellet ute. Mousse Njie pådro seg en alvorlig skade i bortekampen mot Molde i slutten av august.
I ettertid er han blitt løst fra kontrakten med Partizan, er rukket å bli skadefri og har også vært aktuell for Odd igjen i forrige vindu, uten at det ble noe av i høst.
Tirsdag var Njie på Stabæk-trening, klubben han spilte for før han forlot landet.
– Han er frispiller, og har vært nesten halvannet år uten kampfotball. Men han har vært i Stabæk før, og er frisk og rask, ifølge ham selv. Det var første økta i dag. Så skal han bli med litt fremover nå, og så får vi se an den fysiske forfatningen hans, sier sportssjef Torgeir Bjarmann til Eurosport.
Njie selv avviste høflig forespørselen om et intervju, og meldte at han ikke ønsket å uttale seg på nåværende tidspunkt.
Men Oslo-gutten kan altså være aktuell for en retur til gamleklubben.
– Han var en artist, en som folk likte å komme å se på, sist han var her på Nadderud. Han er bare 25 år, så det bør være mer igjen der. Men når han har vært så lenge ute, tar det tid å bygge seg opp igjen, sier Bjarmann.
– Han er med mest nå for å bygge seg opp igjen, og selvfølgelig for at vi også får sett litt og eventuelt hvor langt unna toppformen han er.
Fortsatt jakter Stabæk midtstopper og spiss. Det har tidligere vært spekulert i både Gustav Valsvik og Benjamin Stokke, i et vanskelig marked som følge av innreisenekt.
– Vi jobber med det, men det er ikke slik at vi må. Det er de to plassene der vi har færrest spillere. Vi har mange nok spillere, men skulle helst vært en til i hver av de posisjonene.
– Har du noen navn å komme med nå?
– Nei, absolutt ikke, svarer en glisende Bjarmann kontant.

Tror årets RBK-utgave vil minne om Erik Hamréns

Eliteserien
Fikk ikke spilletid av Rekdal – nå lånes han ut til gamleklubben
20 TIMER SIDEN
Eliteserien
Keeperhelten reddet ett poeng: – Alle sin drøm
EN DAG SIDEN