Det bekreftet skiensklubben på sine nettsider mandag.
Alle i spillergruppa og støtteapparet ble testet søndag. Dagen etter bekrefter klubben at tre nye spillere har testet positivt, etter at Fredrik Nordkvelle hadde gjort det samme lørdag.
Eliteserien
Årets spiller-nominert: - Kanskje vanskelig å komme utenom han i Bodø
6 TIMER SIDEN
De tre spillerne er John Kitoklano, Elbasan Rashani og Petter Hagen, opplyser Odd.
Ifølge meldingen rapporterer alle om liten grad av symptomer. Alle er nå i isolasjon og ivaretas av det medisinske apparatet.
I tillegg følges de, i tråd med rutinenene for smittesporing og varsling av nærkontakter, opp av det kommunale smitteteamet.
Trioen sitter i karantene til og med onsdag 9. desember.
Resten av den såkalte kohorten med spillere og støtteapparat er i karantene, og skal testes på nytt torsdag.
Søndagens kamp mot Sandefjord ble utsatt så fort den positive testen ble kjent lørdag. Etterpå har også kampene mot Strømsgodset (onsdag) og Kristiansund (til helgen) blitt flyttet. Det bekreftet konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn, til Eurosport søndag kveld.
Serieavslutningen var egentlig satt opp 19. desember. Fisketjønn forteller at den nå blir 22. istedenfor. Odd får det hektisk og må spille hele fem kamper på 13 dager mellom 9.- og 22. desember. Den siste runden går samlet med felles avspark.
– Vi har hele tiden visst at det blir vanskelig. Vi har påminnet og snakket med spillerne og støtteapparatet om at vi må være forsiktige. Men dette er en uheldig situasjon som vi ikke kan gjøre noe med. Vi må gjøre alt vi kan for at serien kan avvikles. Vi har heldigvis ikke vært i kontakt med noen andre lag. Det er vi veldig glade for, sa sportssjef i Odd Tore Andersen om kabalen med serieavslutning til Eurosport lørdag.
Odds nye kampoppsett blir seende slik ut:
9. desember: Kristiansund borte.
13. desember: Sandefjord borte.
16. desember: Molde hjemme.
19. desember: Strømsgodset hjemme.
22. desember: Brann borte.
Se hele intervjuet med Fisketjønn her:

– Må spille i romjula hvis vi får utsettelser på kampene som allerede er utsatt

Eliteserien
Slik forklarer han drømmesesongen – åpen for utenlandseventyr
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Bekreftet: Klar for Bundesliga-klubb
I GÅR PÅ 16:22