Det er tidligere RBK-spiller Erling Næss som varsler benkeforslag på Tore Strømøy under torsdagens styremøte, overfor Adresseavisen.
Strømøy sier til avisen at han kommer til å stille om han blir foreslått fra benken.
Eliteserien
Peker på forskjeller mellom Knutsens og Eggens 4-3-3: – Ingen blåkopi
2 TIMER SIDEN
– Jeg har alltid sagt at dersom jeg skulle få muligheten til å lede RBK, så kan jeg ikke si nei, sier han til Adressa.
Senere på dagen sier han til Adressa at han nettopp har meldt seg inn i klubben igjen etter flere år uten å ha betalt medlemskontigenten, mens reglene sier at man må ha vært medlem av klubben i minst en måned for å være valgbar.
Strømøy er journalist og programleder og er kanskje best kjent fra NRK-programmet Tore på sporet. Han var også tidligere kappgjenger og vant NM på 10 000 meter i 1982, og har også vært styreleder i Byåsen Håndball Elite.
På torsdagens årsmøte går det dermed mot kamp om vervet. I begynnelsen av desember ble Ivar Koteng vraket som styreleder av valgkomiteen, til fordel for Ståle Gjersvold. Men Koteng har tidligere uttalt at han stiller som motkandidat, dersom det kommer et benkeforslag underveis i årsmøte.
Eurosport.no sender live før årsmøtet torsdag fra ca. klokken 18.30, hvor det vil bli intervjuer med flere aktuelle personer i og rundt klubben.
Sett denne?

Fagermos drøm, Brann-trøbbel og RBK-duell

Eliteserien
Tilbake i manesjen etter turbulent vår: – Det var riktig å gi seg
14/09/2021 PÅ 07:49
Eliteserien
Fra medaljestrid til bunnform på få uker: – Ikke i nærheten av godt nok
14/09/2021 PÅ 06:16