28-åringen uttalte denne uka at han fortsatt ikke har hørt noe fra Telemarks-klubben, noe også sportssjef Tore Andersen bekrefter overfor Eurosport. Tidligere denne våren fortalte Børven at han trodde klubben "køddet" med det første tilbudet han fikk.
– Da agenten min fortalte meg hva tilbudet var, trodde jeg at Odd køddet. Jeg visste faktisk ikke om de var seriøse med kontraktsforslaget, sa spissen for nesten en måned siden.
Eliteserien
Se målene fra Rosenborgs kamp mot Viking
13 TIMER SIDEN
Etter det har Børven og hans agent ventet på et nytt tilbud fra Odd-ledelsen.
– Forrige gang var det tydelig at man var langt unna hverandre, så får vi se om vi kan finne andre løsninger nå, sier Tore Andersen til Eurosport.no.
– Er det krav fra agenten som Odd ikke kan gå med på?
– De har aldri kommet med noen krav til meg. Det å finne løsninger går på lengde, innholdet i kontrakt og en rekke andre elementer i kontrakten, forteller han.

– Ikke gitt opp Torgeir Børven

Både Odds spillere og trenere er i ferie fram til mandag 27. april. I mellomtiden forsøker Andersen og resten av ledelsen å forberede seg på sesongstart og å holde klubben driftssikker. Dermed har det ikke blitt all verdens tid til å se på et nytt Børven-tilbud, selv om han innrømmer at det har blitt jobbet med.
– Den usikkerheten som ligger i fotball-Norge nå er grunnen til at vi ikke har kommet med nytt bud. Men vi har sagt til agenten hans at vi ønsker å forlenge med han, det har vært utgangspunktet vårt hele tiden.
– Odd har på ingen måte gitt opp å fått forlenge med Torgeir Børven. Det har heller ikke agenten hans. Når Torgeir også sier at han ikke har hørt noe mer, så forventer han kanskje også at vi kommer tilbake med noe mer etter ferien.
Han forteller videre:
– Det forrige tilbudet er historie. Det er retningen i det forrige budet som var feil. Vi er fremdeles interessert i å finne løsninger, og da trenger man mer enn én part. Her trenger man jo tre, siden han har agent også.
– Hvor mange parter er aktive her nå?
– Jeg føler vi er to parter akkurat nå. Det er fordi Torgeir ønsker vi skal gå gjennom agenten hans.

Ingen konkret interesse fra utlandet på Odd-spillere

Siden fotballen ble midlertidig stengt ned fra 12. mars og utover våren, har det ikke rent over med henvendelser i retning Skien.
– Siden 12. mars har det ikke vært noen konkret interesse fra utenfor Norge på noen av våre spillere. Heller ikke Børven, sier Andersen som påpeker at han likevel helt lovlig kan snakke med andre klubber uten at Odd vet det.
– Fra norske klubber har enkelte spurt om situasjonen til den og den spilleren, men det har ikke vært noe mer konkret enn det.
Og for Odd-supportere som irriterer seg over at det har tatt tid med Torgeir Børven:
– Vi skulle jo gjerne hatt det ferdig i juni i fjor vi, men sånn er livet. Han har lov til å snakke med andre, men det er sånn det er.
Sett den nyeste Indre Bane?

Indre bane i karantene: Bjarmann i Stabæk, AaFKs etiske dilemma og Fährmann-drømmen blir knust

Eliteserien
Avviser bruk av storskjerm – innrømmer at målet skulle vært godkjent
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
Overtidskok: Vikings og RBKs kaptein så rødt på overtid: – Dum takling av meg
14 TIMER SIDEN