Det skriver Vålerenga på sine hjemmesider.
Hovedstadsklubben stoppet alt av fellestreninger etter at to spillere testet positivt for korona. Til tross for at de to smittede spillerne kun var i nærkontakt med en liten gruppe, valgte klubben å ta samtlige ut av trening.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
14/08/2022 KLOKKEN 18:45
Siden VIF stoppet alt av fellestreninger, har både spillere og trenere testet seg to ganger, der alle testene har vært negative.
– Vi valgte å gjøre det på denne måten for å være på den sikre siden. Alle rundt sport har nå avlagt negative prøver og er klare for å fortsette oppkjøringa fra og med tirsdag, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen til vif-fotball.no.
Nå skal Vålerenga-gjengen være så mye som mulig sammen i godt over en uke.
– Vi tilbyr hotell til spillere og trenere som bor i utsatte områder, eller som har en familiesituasjon som gjør det vanskelig å opprettholde de strenge smittevernreglene, sier Ingebrigtsen videre.
Dag-Eilev Fagermo beskriver det som en aldri så liten treningsleir.
– Serien er utsatt til 2. mai, og med tanke på at vi skal ut i Europa kommer det til å bli minimalt med fri resten av året. Dermed blir det en aldri så liten treningsleir på Intility Arena frem til skjærtorsdag og så får de noen dager påskeferie, sier Fagermo til egen klubb.
– Det absolutt sikreste vi kan gjøre nå er å isolere oss på et hotell i nærheten av Intility Arena, og bo der frem til de tiltakene som er iverksatt i hovedstaden begynner å virke. På den måten unngår vi smitte internt, og vi unngår også å smitte andre, sa Fagermo i en sak publisert på hjemmesiden til VIF fredag.
Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
14/08/2022 KLOKKEN 18:44
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
13/08/2022 KLOKKEN 16:33